Undskylds-KONKURRENCE

CPH PIX – Danmarks største filmfestival

Desktop13

Desktop13
Kender I CPH PIX? Jeg gjorde ikke før for nylig, men det er Danmarks største spillefilmfestival!

CPH PIX har mere end 50.000 besøgende hvert år og i år er det den syvende udgave af festivalen. Filmfestivalen viser årets bedste film fra hele verden – også film som publikum ellers ikke får chancen for at se. PIX går altså all-in på at vise de væsentligste, vildeste og de bedste film.

Programmet består af 130 film. Filmene er delt op i serier og man kan finde en oversigt her. Det er faktisk ret smart for, hvis man ønsker at se en film, fra en bestemt verdenskort, så kan man bruge deres interaktive verdenskort, som I kan finde her

Billetter købes på præcis samme måde, som normale biografbilletter og koster 85 kr. Der gives 20% studierabat og seniorrabat. Disse rabatter fås kun ved køb i billetsalget. Læs mere om de forskellige billettyper her

Jeg har været inde og læse om de forskellige film og det er jo helt vildt, hvor spændende de lyder! Jeg er faktisk meget overrasket over at jeg kunne finde så mange, som jeg gerne vil se. Filmfestivalen har desuden også et spændende Open Air Event på Frederiksberg, hvor alle kan deltage gratis! Det tip skulle I selvfølgelig ikke snydes for 😉

17584

Jeg har måtte skære listen lidt ned, så jeg viser jer altså bare et lille udpluk af de film, som jeg fandt interessante 🙂

Eliten
Er en dansk film, som handler om en flok unge “uprising” kunstnere, som kæmper for at finde deres egen stemme og afsøge deres grænser. En ung forfatter arver en herskabsvilla med tilhørende sø og park og udnytter muligheden for at skabe et “kunsterkollektiv”, som skal inspirere ham til at skrive den svære opfølger på hans bestsellerdebut. Der festes igennem og eksperimenteres…. Og så er det spændende, hvilke følger det så har 😉
17458

I dine hænder
Er en danskproduceret film, som handler om det store etiske spørgsmål omkring aktivdødshjælp og en kærlighed, som opstår. Sygeplejersken Maria hjælper en af sine uhelbredelige patienter til Schweiz, hvor han kan få lov til at begå assisteret selvmord. På turen udvikler de to et tættere og tættere forhold…
16226

Top Five
Er en amerikansk film med Chris Rock som båede instruktør og hovedperson i filmen. Jeg har lidt svært ved at beskrive, hvad jeg umiddelbart tror den handler om, men den ser sjov ud og det kan da kun være positivt.
16721

Jeg håber at I vil finde det spændende og kan bruge tippet. Jeg synes i hvert fald, at der er rigtig mange spændende film og arrangementer 🙂

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Undskylds-KONKURRENCE