Nye Chanel sneaks

Undskylds-KONKURRENCE

IMG_8813IMG_8813

Nogen af jer bemærkede måske mine frustrationer på Facebook, imens jeg var på ferie. Jeg er stadig gal i skralden, for jeg ved der sidder mange trofaste læsere derude, som har bestilt olie og aronia, men ikke fået dem endnu, og det er jeg så ked af! Posten/fragten har  fået over 1000 flasker “væk”. Normalt når man bestiller på Maschavangshop.dk, får man sine varer dagen efter bestillingen. Vi gør meget ud af hurtig levering, og så er det lige til at få lange kasser af, når nogen udenfor mit lager spolerer den service. ØV, jeg er så ked af det! Hvis du sidder og endnu ikke har modtaget din ordre, fordi posten har fået pip i påsken, så bare rolig! Vi sender en ny sending afsted, forhåbentlig imorgen, og så håber jeg postmanden der har drukket de 1000 flasker i det mindste får racermås, for det er da det eneste hurtige han formår at levere 😉

For lige at blive glade igen, og for at give Karsten på lageret et break, snupper vi en konkurrence om et sæt af eget valg.

Du kan altså vinde en flaske MK Olie og Aronia 🙂

For at deltage i konkurrencen, skal du på Instagram følge @maschavangshopdk og derefter skrive dit instagramnavn her i kommentarfeltet.

Ville bare lige sende jer et sorry-kys, og så fyyyyrede den billeder af. What happend?? 4 pr. ark den 09-04-15 kl. 11.04 #17 (kompileret)

Næste indlæg

Nye Chanel sneaks