âś•
Jeg blir sĂĄ HYS!!

DANMARKS DEJLIGSTE :)

IMG_8950IMG_8950

Tak, af hjertet TAK 🙂

Tænk engang, I har simpelthen stemt pĂĄ mig igen, som DANMARKS DEJLIGSTE, og jeg var den der fik aller flest stemmer. Kan man virkelig tro det?? Ă…benbart. Jeg er simpelthen sĂĄ glad og rørt over, at I er sĂĄ søde at I støtter mig pĂĄ den mĂĄde. Det betyder nok egentlig mere end I aner. Jeg elsker at blogge, og kan slet ikke forestille mig noget jeg hellere vil. Jeg sætter enorm stor pris pĂĄ hver enkel kommentar herinde, og læser dem alle. Nogle gange sidder jeg ligefrem og venter pĂĄ nogen kommenterer, fordi jeg jo elsker at dele alle mulige ting med jer. Det er sĂĄ dejligt, at I sĂĄ giver tilbage pĂĄ denne mĂĄde, det er jeg sĂĄ stolt over. Virkelig. Især fordi det her slet ikke “bare” er udseenet det handler om, men egentlig er baseret pĂĄ selve personen. Jeg hĂĄber og tror at mange af jer herinde føler I kender mig, og det er derfor I har stemt pĂĄ mig.

Det er Se&Hør der har været forbi med titel, blomster og champagne. Pinke blomster, lige efter mit hjerte. Perfekt. I kan læse om besøget i det nye nummer, der er på gaden idag.

Sidste år fik jeg flere stemmer end nogen nogensinde havde fået før. I år har jeg for 2. år modtaget titlen, og det er første gang nogensinde, at nogen får den to år i træk. TAK, det er jo helt fjollet! Se sidste års indlæg HER 🙂

IMG_8953  IMG_8970
FullSizeRender (4)

Næste indlæg

Jeg blir sĂĄ HYS!!