Vind et sæt MK olie+aronia

Danmarks største wellnessunivers!

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 23.34.57Skærmbillede 2015-01-22 kl. 23.34.57

Er det også lidt sløjt med pengene hos jer i januar? Så er det godt nok heldigt, at I kender mig, der kender en, der har fortalt mig om et sted, hvor man kan spare op til 30% på sin næste skønhedsbehandling 😉

Jeg fortalte den anden dag en veninde, at jeg måske ville prøve at blive vokset igen (ja, dernede. Av!). Og så fortalte hun at hun som regel benyttede sig af HeyWellness.dk, hvor man kan spare en del på ansigtbehandlinger, massage, voksbehandling, velvære osv… Altså sådan nogle gode LastMinute tilbud, indenfor 3 timer, i området hvor du bor. Så det ender det jo nok med jeg hellere må prøve. Man bestiller bare direkte via sitet, hvor der er adgang til 600 klinikkers ledige tider.

Hvorfor ved jeg bare, at det slet ikke kommer til at se sådan ud, når jeg ligger på briksen?!! 🙂

voks

HeyWellness.dk har det største blogunivers indenfor wellness, med 27 bloggere. Jeg siger jer, at jeg har sat mig ind i det, for om jeg fatter at det her er gået henover hovedet på mig! Jeg kender og følger sågar nogle af dem på Facebook, og har set billeder og omtale af en masse behandlinger osv., og så er det først nu jeg opdager sitet – og deres blogs. Men okay, det er vist også ret nyt.

Det er egentlig super smart og billigt, og nej, det har jeg ikke fået penge for at sige 🙂

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 23.27.17

Næste indlæg

Vind et sæt MK olie+aronia