Nye jeans+saks = fede jeans

Så ruller vi!!!

IMG_8685IMG_8685

Så for dælan, så skal mor her prøve den der roller, som alle taler om.

Jeg er blevet spurgt om jeg vil teste Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic, som er en hjemmebehandling, hvor jeg skal rulle denne roller, som har 540 mikronåle i kirurgisk stål, som skaber små kanaler i hudens øverste lag, og dermed starter kroppens helingsproces, kollagen produktion og produktionen af ny hud. Jo jo, jeg har endda valgt anti-age rolleren, med 0,5 mm. Man kan også få 0,2 er til ansigtet, og 1,0 er til kroppen.

Det skal altså gøre godt for strækmærker, ar, cellulite, uren hud, eksem, og så som jeg har valgt, anti-age modellen.

Bagefter skal jeg så gnide anti-aging gelen, Swiss Rejuvenator, ind i huden. Når geléen absorberes hjælper den til at styrke immumforsvaret og hudens helingsprocess, så den nye hud bygges bedre og sundere. Når man lige har brugt rolleren, optager huden 300 gange mere, da den er helt åben… Og så virker det naturligvis meget bedre – det glæder jeg mig til at prøve! Den lille spray desinficerer rolleren og huden, før og efter brug. Jeg skal lige love for, at hudpleje og mulighederne inden for dette er eksploderet, siden jeg uddannede mig som kosmetolog. Jeg synes det er vildt spændende 🙂

Der er kampagnepris på produktet lige nu, og de sender det med fri fragt og garanterer resultater. Bum bum…

Swiss Skin Renewal fåes nu til kun 799 kr. (1290 kr.) HER

IMG_8678

Swissclinic.dk har lige lanceret i Danmark, men er kendt i både Sverige, Norge og Findland, hvor de sælger skønhedsbehandlinger som man kan udføre derhjemme. Altså i kategorien, mindske rynker og ar, give hvidere tænder, få længere øjenvipper, få klare øjne (produkt mod røde øjne) mm.

IMG_8672

Lavet i samarbejde med Swiss Clinic, hvor jeg tester 🙂

Næste indlæg

Nye jeans+saks = fede jeans