CA Shoes, nyt i Kbh!!

Aronia: Ved I godt…??

Bowl-of-Aronia-BerriesBowl-of-Aronia-Berries

Piger, for dælan altså 🙂 Jeg har godt nok fået mange spørgsmål om de olier, og jeg glæder mig til løbende at fortælle meget mere om dem. Allerførst vil jeg altså lige være 100% sikker på, at I forstår at I skal tage aronia juicen sammen med olien. I skal altså ikke tage olien alene, men blande den med aronia… Ikke appelsinjuice eller andet, som nogen tror – der er kæmpe forskel! Det er ikke fordi jeg vil spamme jer med olier, men I har vist rigtig stor interesse for det, og det er jo dejligt. Glæder mig til at høre om jeres resultater. Husk at være tålmodig, og at huden jo lige skal af med affaldsstoffer. Er sikker på I kommer til at se en effekt på jeres hår.

Selv tager jeg W olie+A aronia. Nogle af jer oplevede at W olien var udsolgt igår. Beklager. Den er nu på lager igen. 

7350034110057

Jeg spurgte igår Maybritt Krewald, om hun ville forklare mine læsere lidt om aroniaen, og dette var hvad hun skrev til mig:

MK’s organic pure aronia giver både hud og krop et skønhedsmæssigt brush-up og sammen med MK organic pure oil udgør den en revolutionerende skønhedsrutine som virkelig hjælper og beskytter både huden, øjnene og kroppen. Der er en grund til at de 2 produkter skal tages samtidigt; de er designet til at optimere hinanden og gøre os smukkere derefter.

Aroniajuicen gør at de celler eller den hud som evt. er skadet, repareres i sin cellemembran, imens olien opbygger og nybygger. Dvs. at olien og juicen i fællesskab “redder” cellerne, bygger dem op igen og gør os faktisk biologisk yngre, hvilket også vil kunne ses når man tager olien og juicen på daglig basis.

MK aronia giver lynhurtig beskyttelse af huden efter stress, acne og ardannelse og den virker som en kraftig anti-age drik for både kroppen og øjnene som effektivt beskytter mod det som gør vores krop og hud gammel; frie radikaler. Den er smækfyldt med C-vitamin og bioflavonoider, som er med til at beskytte huden mod at blive inflammeret, stresset, rynket og trist. Sammen med MK olien er den et rigtigt First-Aid-Rescue-Kit sidst på natten, når øjnene er trætte af at læse på skærmen eller køre i bil og man skal være ligeså pæn og frisk imorgen på arbejdet. -Så nyder man bare en dobbelt MK shot bestående af 4 spsk MK aronia og 2 spsk MK olie.

Man vågner smukkere og huden og øjnene får et ekstra kick af aronia’en.

Både olier og aronia kan købes på Maschavangshop.dk

IMG_7376

 

Næste indlæg

CA Shoes, nyt i Kbh!!