Vipper og Thailand

Fifty Shades Of Grey FILMEN!

fifty-shades-fan-made-movie-posterfifty-shades-fan-made-movie-poster

I aften skal jeg til gallapremiere på filmen Fifty Shades Of Grey. Jeg har ikke selv læst bøgerne, hvilket jeg åbenbart nærmest er hel ene om. Så lige i Go’ Morgen Danmark, at der er solgt 100 mio. eksemplarer world wide. Fuuuuuuck!!! Men da jeg hørte der kom en film, droppede jeg at læse dem. Glæder mig meget, men ved ikke helt hvad jeg skal forvente, hvilket nok også er meget godt. Mit største problem er nærmere hvad jeg skal have på!! Jeg har ret meget om ørene lige nu, så min garderobe er ikke så opdateret. Men jeg må da ha et eller andet i skabet. Jeg tænker kjole, sort… Pencilskirt. Nogen der ved om jeg har det, haha 🙂

Faktisk er det virkelig længe siden jeg har været til premiere. Jeg synes det er så hyggeligt, og får da også invitationer hver uge. Men Hollie Nolia er jo ikke altid hos far lige den dag, så det er efterhånden sjældent jeg kommer afsted. Men det passer heldigvis perfekt sammen idag – så kan vi både tage ud og spise og i biffen. Det må være vores lille Valentine-date, for Andreas har to shows d. 14… Så der bliver nok ikke meget romantik.

Se trailer her…

Næste indlæg

Vipper og Thailand