Signe Eflund har tryllet igen!

Vipper og Thailand

IMG_53601IMG_53601

Det er simpelthen så pudsigt det her! Hele dagen har jeg sms’et med Marianne, som jeg også så igår. På en eller anden måde har hun forbarmet sig over mig, og hjælper med at indrette kontoret – jeg er SÅ ubeslutsom med alt! På et tidspunkt stopper hun så med at svare mig. Jeg smutter ned til Lash Bar, hvor jeg har en tid på en time. Jeg plejer at kede mig helt vildt i den time. Da jeg har ligget der i 3 min., kan jeg høre at det er Marianne der ligger LIGE ved siden af mig (der er kun to brikse). Så skal jeg edermagme love for vi fik ordnet verdenssituationen. Pudsigt ik 🙂 Endnu mere pudsigt er, at jeg brugte aftenen igår på at lede efter flybilletter til Bangkok, men kunne ikke beslutte om vi så skal tage mod Phuket eller Samui. Så bestilte ikke noget – ville egentlig spørge jer til råds. Det viser sig så, at hun igår aftes bestilte billetter netop til Bangkok, men ikke videre, da hun heller ikke kunne beslutte sig til hvilken side. Og ved I hvad…. Det er samme datoer vi kigger på!! What are the chances??!!! Jeg ville elske en ferie, hvor vi er i samme by, og evt på to forskellige hoteller. Så kan man besøge hinanden. Vores skal også være meget børnevenlig.

Jeg har flere gange været i Phuket og på Phi Phi. Jeg elsker de små øde øer og Phi Phi, men kan ikke fordrage Patong. Andreas er ikke vild med Hua Hin, så tænker Raleigh beach er en mulighed.

Har I nogle gode bud på lækre hoteller der er mega børnevenlige? Og, jeg har altid fløjet direkte til Phuket, men det ser det ikke ud til er muligt længere. Så hvad gør man, for at få den korteste og mest behagelige tur for Hollie Nolia? Det er i påsken vi vil afsted, og det er noget med at vejret er bedst på den ene eller anden side.

Vil blive meget glad for gode tips. Tak 🙂 Update: Vi har ikke så lang tid til rådighed, så der bliver ikke noget med at tage flere steder hen, eller en dag et sted, og flere dage et andet sted. Det er ét sted. Hurtigt frem og tilbage.

Som I kan se, er jeg en rigtig vandhund…

30470_1265789138690_7301323_n

Næste indlæg

Signe Eflund har tryllet igen!