Dagens shopping

Batman filmen

download-34Vi var jo til gallapremiere på den nye Batman film. Nu går jeg ikke vildt op i Batman. Altså har da set nogle af filmene, men ved ikke lige hvilke, så mine forventninger var ikke skruede op. Det var bare en film, og det skulle bare være hyggeligt 🙂

Se mig i Ekstra Blades video HER

Batman kører Lamborghini – så min sidemand var ellevild. Fuck hvor er den også fed! Har foreslået at “vi” skal ha’ ny kofanger og male den sort (min kæreste har en hvid Lamborghini). Har også foreslået at han skal ha’ sådan en dragt 😉

Well… Der var gode sandwiches inden filmen. Jeg spiste tre. Kunne ha spist fem, men Nicolas opdagede mig.

Photobucket

Filmen var super fed. Normalt er jeg ikke til sådan noget fjas, men hooold nu kæft han er lækker i den dragt! Og skurken var sgu også lidt fræk med den stemme 🙂 Og ham politimanden. Jeps, det var en GOD film! Jeg havde bare ustyrligt ondt i ryggen af at sidde så længe, så den sidste halvdel var ikke nogen fornøjelse.

Min kjole er fra Mamalicious, taske og smykker fra Blond og sko fra Miu Miu.

Photobucket

Næste indlæg

Dagens shopping