Kan I se resultater?

Biffen eller sofahygge?

movie_nightmovie_night

Vi har lige været en tur i biografen, hvilket sker ret sjældent, og jeg husker pludselig hvorfor. Køen til billetterne, køen til slikken (hvad.. Hvorfor noget slik??), at skulle kæmpe om armlænet, folk der taler under filmen, kommentarer som “sig lige en joke, sig lige en joke, kom nuuuuu Andreas” imens de hiver i ham (jeg bliver så forlegen, derfor jeg ikke bryder mig om det), folk der lugter af prutter og det at skulle sidde stille i 2 timer… Det er frygteligt!! Skal altså lige siges, at det derimod er TOTAL optur at møde jer læsere, tak for de søde ord, når I siger hej. Jeg bliver altså så glad 🙂 Vi så filmen All inclusive, som jeg syntes er vanvittig dårlig. Så bif-tur er ikke lige på tapetet foreløbig. Så vil jeg meget hellere sidde hjemme i sofaen, og kan rejse mig som jeg vil. Det er nu ikke fordi vi så ofte ser film, men den sidste uge har vi gjort det ret meget, og det har været så hyggeligt og afstressende… Og sendt mig ud i en ny overskridelse af deadline til bogen. Ups!

Hvad er I mest til, bio eller sofahygge? 🙂

Lidt kedelig…

Denne her var helt vildt sjov!

Denne var ok… Men skuffede lidt.

Jeg kamp-skald-grinede af denne her:

Næste indlæg

Kan I se resultater?