Tak for jeres søde ord :)

Hvad skete der lige her??

IMG_7548IMG_7548

Vi har fået nøglerne til vores nye kontor, men har simpelthen ikke haft tid til at flytte ind i det – jeg har ikke engang været deroppe. Jeg arbejder på højtryk for at prøve at holde nogenlunde fri, bare en dag eller to, mellem jul og nytår. Eller bare i weekenden måske. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en fridag… Jeg lader jo heller ikke være med at skrive her, det gør jeg jo flere gange hver dag 🙂 Så imens jeg sad med regnskaber, paragraffer og webprojekter, kom Thomas Bengtsen forbi. Thomas er en gammel, gammel kollega, fra for 15 år siden. Han dekorerer butikker, indretter og er bare super kreativ og kan sætte alt sammen så det ser lækkert ud. Ja, I kan vel nok regne ud, at jeg har lokket ham til at hjælpe med kontoret. Kan allerede fornemme at det bliver SÅ flot! I sidste uge sagde han, at han lige kom forbi med nogle ting jeg har bestilt, og sætte dem op for mig. Fedt tænkte jeg, jeg er nemlig lidt træt af alt det sorte og de skrappe farver jeg har. Vil gerne over i noget mere blødt og naturlig… Nordisk, om man vil. Jeg bestilte lidt varer igennem Thomas, som så har ændret min bestilling og valgt noget helt andet, som han vidste ville være meget bedre. Ja, det kan jeg allerede se er rigtigt 🙂 Det blev et lidt (meget større) ryk-ind, end jeg havde regnet med, haha… I skal nok få det at se, når det er stillet an. Kan mærke det er det helt rigtige at gøre. Nu vil jeg bare gerne ha’ ny sofa også 🙂

IMG_7546 IMG_7547

Næste indlæg

Tak for jeres søde ord :)