Go' Morgen Danmark... Streeeess !!

Hva’ så, hvad synes I ?

gbpremiereKlokken er mange, og jeg er på vej i seng. Jeg har haft sådan en dejlig aften. Hele produktionen på Gumball (minus Karsten) var forbi, for at se første – og andet program. Snyd, hihi 🙂 Vi var en 10 stk., som hyggede med pizza og bajsere.

Jeg har satanedme været med i mange programmer, men det her var på en eller anden måde lidt mere specielt. Fordi jeg så længe havde haft lyst til det. Jeg har talt så meget om at jeg gerne ville med, at min kæreste troede jeg selv havde ringet til Zulu – hvilket jeg altså ikke gjorde. Men jeg måtte holde ind på en tankstation da de ringede, gå ud af bilen og hoppe glad rundt, mens jeg ringede til min mor. YES MAYN!

Derfor har jeg jo også glædet mig helt vildt til alle skulle se det. Jer, min familie, venner og veninder. Jeg har talt så meget om det, at ingen jeg kender, på nogen måde kan være i tvivl om hvad jeg har lavet i sommer.

Var det sjovt, fedt, skørt… Eller bare pisse dårligt?? I må meget gerne smide en kommentar.

Jeg spørger, fordi der foruden min mor ikke er én eneste jeg kender der har ringet, sendt en sms, facebook kommentar eller noget som helst. Ikke én. Det er løgn, min kærestes fætter, som jeg har mødt én gang, kommenterede på Facebook.

Er det ikke vildt?

Jeg har bare haft den hyggeligste aften, men sidder nu faktisk og er lidt skuffet. Men sådan er det sjovt nok altid, så underligt at det kommer bag på mig. Hvor sørgeligt, at mine venner på Facebook, er mere venner, end dem jeg kender i virkeligheden. Så søde rare mennesker derude bag skærmen – I må ikke forlade mig!

Kan I sove rigtig dejligt alle sammen. Nat nat.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

Go' Morgen Danmark... Streeeess !!