ÅRHHHH FOR H OGSÅ!!!!

#Hvad vil jeg nu?

194412_162324123820704_6975238_o194412_162324123820704_6975238_o

Et af de mange spørgsmål jeg fik ved spørgerunden var, hvad jeg ville nu, hvor jeg havde droppet min fitnessuddannelse… Hvilke planer jeg har for fremtiden. Ja, hvis bare jeg vidste det 🙂

Endte du selv med at blive det, du ville være, når du blev voksen? Jeg gjorde, delvist. Men hvad så nu??

Jeg har altid haft for vane at skifte job ca. hvert anden/tredje år. Så var jeg kørt helt træt i det jeg lavede, følte mig fanget og brugte livet forkert. Lige nu er jeg lidt på samme tur. Mit liv har de sidste tre år gået med baby og bloggen – og der skal bare snart ske noget nyt. Ikke at jeg vil droppe bloggen, eller min datter, for den sags skyld 🙂 Jeg keder mig bare…

Jeg må jo nok indse, at jeg hverken bliver den nye Cameron Diaz eller Marilyn Monroe, og det skal da lige fordøjes. Har altid troet jeg skulle bo under Hollywood-skiltet, have en daglig gang på Warner Brothers, weekender på Playboy Mansion og ferier på Betty Ford. Ved bare nu, at jeg på sigt ikke behøver bekymre mig om at skulle gemme mig bag tonede ruder i en motherfucker stor sort bil, for at undgå paparazzi-blitz og historier om min skilsmisse til Jude Law, og den hede sexvideo med Bradley Cooper, som på mystisk vis er havnet på nettet. Åhh skuffelse! Bevares, jeg har da tilbragt weekender på Playboy Mansion, haft et overforbrug af Treo, og havde en overgang også en bil. Lille og grå var den godt nok, men uden tag, og det er da rock n roll! Nu tager jeg godt nok Metroen, men alligevel. Skal nok også lige overveje det der sextape med min Køge-affære en ekstra gang. Ikke at Ole Thestrup ikke kan skabe lige så meget virak som Mr. Cooper, ved bare ikke om verden er klar til den slags erotik. Jeg er ikke!

Jeg bliver ofte spurgt til, hvad jeg har gang i lige nu. Det er som om, det med at blogge ikke helt er godkendt som et arbejde endnu, og det er heller ikke helt nok for mig, kan jeg mærke. Jeg ved bare ikke helt hvad det er jeg vil. Jeg har de sidste par måneder takket nej til 7 tv programmer og et enkelt radioprogram. Jeg vil rigtig gerne lave tv, der er ikke noget jeg hellere vil, men det skal bare være det rigtige fra nu af… Og hvad er så det??

Jeg bryder mig ikke om at have et fuldtidsjob, hvor nogen råder over min tid. Jeg vil gerne være kreativ, skabende, udviklende og har behov for at være social, hvor andre personer giver mig energi og motivation. Lige nu sidder jeg i min egen lejlighed, hvor jeg har kontor i den ene ende af stuen, og bare lige skal over på den ande side af græsset, for at hente min datter. Nåhhh ja, jeg skal også lige tage hensyn til, at jeg hver dag kl 15 skal hente hende, og så slutter arbejdsdagen derefter for en “enlig mor”. Det skal også lige tilpasses jobbet. Når jeg omtaler mig selv som enlig mor, er det fordi jeg bor alene med med min datter, selvom jeg har en vidunderlig hjælpsom kæreste som wingman.

Egentlig er det nok bare et sundt tegn på, at jeg er et sted i mit liv, hvor jeg er ovenpå og har det virkelig godt. At jeg nu er der, hvor der er overskud til at lave noget andet, eller mere, om man vil. Jeg har været enormt priviligeret, med at kunne arbejde hjemme og bestemme min egen tid, ovenpå alt det der er sket de sidste par år. Der var jo ikke nogen der gav mig penge, da jeg sad alene med et lille nyt barn i en halv-dyr lejlighed uden institutionsplads, eller overtog husleje og regninger da jeg var gravid og ikke kunne arbejde. Men det gik. Jeg er så heldig, og eddermagme røv-lykkelig, over hvordan mit liv har udviklet sig. Det eneste tidspunkt jeg nu vågner med en knuende fornemmelse i maven, er når Andreas ikke ligger ved siden af mig. Jeg endelig klar til at åbne op for nye muligheder, og det er nu rart at være kommet dertil 🙂

 

 

Næste indlæg

ÅRHHHH FOR H OGSÅ!!!!