SÅ er der jul!!!

Tak for jeres søde ord :)

Hollienolia.dkpigeHollienolia.dkpige

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 

Hvor er det dejligt, som I har taget imod Hollienolia.dk 🙂

For dem der slet ikke har hørt om det før nu, kan I læse mit indlæg om shoppen HER

Der er mange som har spurgt, om det kun er pigeting vi har… Og nej, bestemt ikke!! Der er til både drenge og piger, og derfor har jeg lavet et lille udvalg, så I kan se noget til både prinser og prinsesser. Der er faktisk de samme ting i begge farver 😉

Tingene på shoppen er nøje udvalgt, og jeg synes selv produkterne er søde og flotte. Flere har også spurgt til billeder af suttehoveder, og det arbejdes der på. Mange tak for feedback, keep it coming! Ligeledes kan jeg også forstå at ‘Om Hollie Nolia’ ikke kan læses på mobilversionen (klik evt. HER)

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Hollienoliadreng

 

Næste indlæg

SÅ er der jul!!!