Har jeg egentlig fortalt, om krystaller og hvordan jeg bruger dem...

Start efteråret med kollagenboost – 65% rabatkode!

 

Reklame Oslo Skin Lab

Så blev det efterår, min absolutte yndlingsårstid, med lidt mere kulde og hygge indenfor. Jeg elsker sommeren, det gør jeg, men der skal bare meget mere til, for at komme ud ad døren. Nybarberede ben, selvbruner, solcreme og helst en mås der sidder oppe i nakken, som jo for pokker er lettere at hive derop når de er spændt ind i et par stramme skindleggings i efteråret.

Solen er heller ikke min aller bedste ven. Den har det med at give mig pigmentforandringer i ansigtet og så nedbryder solens UV stråler jo kollagenet i huden. Jeg er blevet meget opmærksom på min hud på brystet, kender I ikke det, at nogle damer er helt glatte i ansigtet, men helt rynkede på hals eller bryst, fordi fokus ikke rigtig har været på det. Det sted der har haft mit største fokus i år, og jeg lover jer min kæreste synes jeg er loco, men det er mine knæ. I flere år har jeg givet dem ekstra meget solcreme, for de bliver altid meget brunere i forhold til resten af benet, det betyder jo også at de med tiden bliver mere rynket – den tid er nu! Der sker bare nogle ting med kroppen jo ældre man bliver, og jeg vil gerne være spændstig så længe som muligt.

Når jeg tager min daglige dosis anti-wrinkle kollagenpulver, THE SOLUTION fra Oslo Skin Lab, så er det ikke udelukkende for at reducere linierne i ansigtet. Da jeg indtager det oralt får hele kroppen gavn af det, frem for en lokal behandling på et udsat område. Mine knæ som jeg virkelig har haft fokus på i år, mine albuer og huden på kroppen generelt, er i forandring. Ovenpå en sommer med nogle dyp i vandet og mange timer i solen, har min hud godt af at få et dagligt skud kollagen. Det er ikke fordi jeg skal være evigt ung eller ikke bryder mig om mit udseende eller krop, det er mere for at vedligeholde og fordi det gør mig glad og tilpas at være velplejet, det er ikke noget jeg sjusker med.

 

 

THE SOLUTION fra Oslo Skin Lab er et anti-wrinkle pulver, der kommer i små daglige doseringer, der er let at have med overalt. Jeg tager det som regel om morgenen i et stort glas vand eller øko slowjuice, da det er den bedste måde at starte dagen på. Det har ingen smag og kan derfor opløses i alt fra drikke eller drysses ovenpå havregrynene, eller hvad man spiser. Du skal tage din daglige dosis i en 8-12 ugers tid, før du kan se nogen forandring og det er naturligvis individuelt, alt efter udgangspunkt, hvordan det virker på hver enkelt. Tag evt. et før-billede, da resultatet ikke opstår fra den ene dag til den anden. Det er også en rigtig god måde at forebygge på, og for at opretholde et varende resultat med færre rynker og mindre appelsinhud, skal dosis indtages dagligt.

 

 


65% Rabat!

Du kan abonnere på THE SOLUTION fra Oslo Skin Lab, så du let og enkelt får det ind ad døren hver måned, uden at tænke på at genbestille eller løbe tør.

Du får 65% på første pakke – en pris på 174 kr.

Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, altså 349 kr. månedligt.

Du bestiller her

 

 


 

 

Fact: I 30 års alderen begynder collagen niveauet i huden at falde med 1-2% om året. Når collagen mængden falder mister huden noget af sin modstandskraft til at takle påvirkninger fra sol, forurening, kost, mimik, rygning m.m. Ved at tilføre kollagen indefra, kan man øge hudens elastisitet og dermed øge modstandskraften mod årsagerne til dannelse af rynker og linjer. 

 

For nyligt satte en behandler en maskine på mig, så hun kunne kigge ned i mine hudlag og hun sagde at jeg har et rigtig fint lag med masser af kollagen “måske er det alt det kollagenpulver du tager, det vil jeg da selv prøve”. Min alder taget i betragtning, og at jeg som ung pga meget acne fik flere A-vitaminkure og skrappe behandlinger, havde det været naturligt at laget var tyndere.Billedet her er et dybt kig ind i huden på mine knæ, som jeg fik behandleren til at tjekke. Det ser fint ud og det skulle det gerne blive ved med, så længe som muligt. Det øverste hvide lag er dermis, som skal være så tykt som muligt. Det sorte nedenunder er fedt, det skal helst ikke være så tykt som muligt.

 

 

UV fælden. Her er dejligt, men til mit held kan jeg max holde det ud i 5 min, så keder jeg mig. Ellers havde min hudstruktur sikkert set anderledes ud, hvis jeg alle somre havde suget strålerne til mig.

 

 

Jeg husker at jeg sorterede dette billede fra på IG i sommers, af den grund at hvis jeg postede det så ville nogen med sikkerhed kommentere huden på mine lår. Hvis jeg selv nævnte det, ville det måske være for lidt til jeg burde nævne det. Men sådan ser jeg altså ud, uanset om det er for meget eller for lidt for andre. Jeg synes selv det er nogle okay lårbasser, på en 41 årig champagnedrikkende dame og selvom jeg absolut ikke er hys med kost og træning, så har det en enorm påvirkning på mit humør og jeg er bare gladest når jeg føler mig tilpas i mig selv – uanset hvad andre mener.

 

 

Min daglige dosis var med alle steder, hele sommeren. Eller faktisk bare altid.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Har jeg egentlig fortalt, om krystaller og hvordan jeg bruger dem...