Vores Halloween i Kolding

Vilde før-/efterbilleder med kollagentilskud + rabatkode

 

Reklame Oslo Skin Lab

Jeg har i nu halvandet år, hver måned, modtaget The Solution fra Oslo Skin Lab, som et et Anti-wrinkle kollagenpulver jeg indtager dagligt – det har de fleste af jer nok allerede forstået.

Jeg er en af dem der i tidlig alder får rynker, har en gentest vist. Defor gør jeg også ret mange ting for at pleje min hud og krop, og forbygger alt hvad jeg kan kan, for det betyder meget for mig. Jo ældre jeg bliver, jo mere sætter jeg nok i virkeligheden ind. Kollagenniveauet i huden falder 1-2% om året, som er det der ellers hjælper med at beskytte huden mod sol, forurening, mimik og hvad der ellers kan påvirke linier og skader i huden. Jo mindre kollagen, jo dybere rynker, det er ret enkelt. Nogen har gode gener, andre har brug for lidt ekstra hjælp – det har jeg. Jeg bruger serums, cremer og plejer huden udvendig, men det er mindst lige så vigtigt at arbejde indefra. Udover The Solution, Anti-wrinkle kollagenet, påvirker linierne i ansigtet på en positiv måde, har det også god indvirkning på appelsinhud, halleluja.

Det lille brev indeholder en dagsdosis, som jeg blander i min juice, vand, kaffe eller henover morgenmaden. Det smager af absolut intet og er let at have med i tasken. Jeg har et abonnement hvor pakken helt automatisk kommer ind ad døren hver måned, så jeg ikke glemmer at bestille det på ny. Det giver også den bedste pris, da der er en del at spare på et abonnement, som man kan opsige når som helst uden binding.

 

 

Virker det så? JA!

Det var ikke meningen jeg ville drage Troels ind i min reklame her, han var mit personlige lille projekt, for at teste hvordan det virkede på hans hud. Da jeg så resultaterne på mig selv, begyndte jeg at give det til Troels også. Hvorfor jeg ikke gjorde det fra start er mig en gåde, men bedre sent end aldrig. Nu kan jeg alligevel ikke lade være med at vise billederne, og så skylder jeg ham nok en god middag, eller noget.

Billederne til venstre er taget i april i år, det til højre er taget i dag. Jeg troede jo ikke jeg skulle bruge billedet til noget, og desværre er det første billede ikke engang helt skarpt, så havde forskellen nok været endnu tydeligere. Men se lige! Jeg er egentlig ret overrasket over resultatet, nu hvor det er stillet op på denne måde, det er jo ikke noget man bemærker fra dag til dag når man kigger på et ansigt til dagligt.

Jeg synes det taler for sig selv….

 

 


 

Du får 65% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA65

Hvis du klikker på et af mine links, så behøver du ikke indtaste rabatkoden. Den er tilføjet automatisk.

Du giver kun 175 kr. for den første pakke.

Bestil The Soultion – Anti Wrinkle Collagen her

Bestiller du fra Norge eller Sverige, benyt da disse links for rabat.

Se specifikationerne på linket:

Sverige

Norge

 


 

 

Billedet her er taget fra en af vores ture, hvor The Solution også var med…

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Vores Halloween i Kolding