Nyt på bloggen om fredagen

Nyt år med gode vaner der holder ved + rabatkode!

 

Reklame Oslo Skinlab

Jeg er ved at rense decembermåneds raffinerede sukker og gløgg ud af kroppen, for at få styr på hverdagens indtag igen.

Jeg har i efterhånden ret lang tid, hver morgen, indtaget indholdet af et lille brev med The Solution Anti-wrinkle kollagen fra Oslo Skinlab, som jeg blander op i et stort glas vand eller juice. Som regel er det vand, for det er godt at drikke et stort glas om morgenen, med et skvæt citron i, inden man indtager alt muligt andet. Det er godt for hydreringen, da man mister en masse i løbet af natten, og det er som regel det glas, jeg putter mit i. Hvis du er til noget andet, kan det sagtens drysses over morgenmaden eller i kaffen, eller tages på andre tidspunkter. Jeg har de små breve utrolig mange steder efterhånden, fordi jeg altid har dem med rundt omkring, så jeg ikke misser et indtag. Jeg er så utrolig glad for der står på dem hvad det er, for ellers må vores hushjælp godt nok undre sig over alt det hvide pulver i små poser herhjemme, og i bunden af alle mine tasker (hun rydder også op).

The Solution indeholder 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningstoffer, og jeg tager det fordi det bidrager til at reducere rynker og linjer i huden, samt appelsinhud. Det er helt smagsløst og forsvinder let i et glas vand, så der er intet ubehag ved at drikke det, overhovedet.

Jeg kan selv se tydelig effekt ved brug af det, og mange af mine veninder er lige så glade for det, for ikke at tale om min kæreste som jeg nok har set det største resultat på. Det glatter simpelthen huden ud. Du skal forvente der går ca. 8-12 uger før du kan bedømme forandringen, som kan altså kan være ret god! Der er lavet før/efter scanning af huden på skønhedsekspert Silke Grane, hvor rynkerne er reduceret med mere end 50%! Det er altså ret vildt. 114 andre kvinder der er blevet testet, har i gennemsnit oplevet en 20% reduktion på bare 8 uger. Jeg kender Silke, og hun ser bragende godt ud, både før og efter hun startede på det, men jeg tror vi er enige om vi bare bliver ved med det her. Effekten afhænger naturligvis af ens eget udgangspunkt. Er du ung er det en god idé at forebygge allerede nu, det har jeg gjort med mange behandlinger hele min ungdom, og det bekræfter både hudlæger, dermatologer og sågar en gentest, at det har været særdeles effektivt for mig. Det betyder også at forskellen på hvor stor virkningen er, er forskellig fra mig og f.eks. Troels der aldrig har haft så meget som en ansigtscreme før han mødte mig, og nu altså får den store tur, også på rynkefronten!

 

 


65% Rabat!

 

Du kan abonnere på The Solution fra Oslo Skinlab, så du let og enkelt får det ind ad døren hver måned, uden at tænke på at genbestille eller løbe tør.

Du får 65% på første pakke – en pris på 174 kr.

Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, altså 349 kr. månedligt.

 

Du bestiller her

 


 

Mine små breve, eller vores er det jo her i huset, står ved siden af kaffemaskinen, da det er vores begges rutine at tage det om morgenen imens vi laver kaffe. Jeg glemmer det hvis det er gemt væk i et skab, og det duer ikke da det skal indtaget hver dag som et kosttilskud, for optimal effekt.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nyt på bloggen om fredagen