Fredagsbobler #9 - Opbevaring, jeg vil ha' et champagnerum!

Sammenføring af kattene, sådan går det…

 

Jeg skylder vist en update på hvordan det går med sammenføringen af kattene, her 2 uger efter vi hentede Bella. Tænk jeg er blevet sådan en jysk kattedame, den havde jeg simpelthen ikke set komme! Men der er så mange af jer der selv har kæledyr, så jeg er sikker på I i det mindste kan relatere til det at være helt opslugt af sådan et lille kræ.

Der har været utrolig mange gode råd om hvordan vi skulle gøre, men lidt som at man kender sine egne børn bedst, så føler jeg også vi kender Ginger godt nok til at vide hvad der er bedst for hende. Hun var her trods alt først. Ginger har gennem årene vist sig at være meget let og medgørlig, der var intet da vi flyttede ind og overtog huset i Dragør, hun tog med til Kolding uden problemer og jeg havde en stærk følelse af at en killing ikke ville forvolde de store problemer.

De første dage var Bella i eget værelse, hvilken var en god idé i 1-2 dage, derefter skulle vi nok bare have gjort som vi endte med at gøre, bare at slippe Bella løs i huset. 10 min efter det skete, tog jeg dette billede af Hollie sammen med kattene. De ser hinanden lidt an stadig, men i nat har de begge sovet side om side mellem os i sengen. Den bette er en værre lille frækkert der render efter Ginger, men er stadig lidt tilbageholden. De leger og tumler ikke, det er Ginger ikke rigtig typen der gør, men de kommer fint ud af det med hinanden hvor Ginger sidder helt voksen og iagttager Bellas tosserier, men de kan også lige stikke snuderne sammen. Bella opsøger de steder Ginger er og sover, men der har ikke været uddelt lussinger eller noget værre end en smule knurren. Ginger isolerer sig ikke meget mere end hun plejer, måske lige de første dage, men her til morgen kunne jeg nærmest ikke være i sengen for deres begges høje spinderi der vækkede mig kl. 4.

Faktisk går det over al forventning, vi er så glade for lille frække Bella der er så dygtig med kattebakke og elsker at være social. Den putter helt op til puden hele natten, disse nætter hos os lige i midten, hos Hollie Nolia de andre nætter når hun er hjemme, eller bliver nusset af Emilie og Julius.

 

Indtil videre er det en stor succes, med to katte i huset!

 

Bella er en klassisk perserkilling uden stamtavle. Jeg kan desværre ikke sende tlf. nr. på hende jeg købte Bella af og hun er ikke på sociale medier, men jeg så killingerne blev slået op på den blå avis.

 

Image Map

12 kommentarer

 • Therese

  ????????????????????????
  Tak for updaten, hvor er det nogen SKØNNE billeder
  ????????????????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   😳😳
   Hvorfor kommer der alle de spørgsmålstegn, når jeg skriver her ?
   Det er IKKE mig der laver dem
   🤣🤣🤣🤣🤣

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvor er det godt! Vi har også lige fået en ny kat som skulle sammenføres med vores egen og vi satte dem sammen med det samme. De knurrede lidt af hinanden men nu følges de af udenfor. Det er nemlig rigtigt; man kender sine dyr bedst selv 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solfrid

  Vi har også lige fået kat, men en som skulle leve med vores hund 🙈🙈😅😅 OMG !! De ligger ikke ligefrem i ske endnu,.. meeen, der er blevet snust og delt mad, så jeg er stadig optimist 🙏🤞????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hvor er de bare skønne, og katte er bare nogle skønne dyr.
  Du har vel lagt mærke til at Balla har et M i panden 😁 for Mascha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

   Der skulle selvfølgelig stå Bella 😉🌹

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Gud, hvor er det godt set! :p- og hvor passende er dét lige! Haha, godt nok sejt med “personal branded” lille mis <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Dejlig update på Misse situationen. Skønne billeder og ja, hvor giver de megen glæde og smil. Rigtig mange gråstribede katte har et M i panden. Det er lidt sjovt. God søndag til jer ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kære Mascha
  Ville benytte mig af Floryday som jeg så du reklamerer for her på siden -men kan se at anmeldelserne på trustpilot er virkelig dårlige…. så det vil jeg blot viderebringe til dig og andre så ingen ryger i fedtefadet…fortsat god søndag 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg ved ikke hvad Floryday er? Det er hvert fald ikke noget jeg har reklameret for, for har aldrig hørt om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Hvor har HN dog de fineste lange sorte vipper, hvor heldig kan man være? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad det ser hyggeligt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbobler #9 - Opbevaring, jeg vil ha' et champagnerum!