Nu med bonusmødregruppe!

Ny kattekilling i hjemmet, sådan går det…

 

Så fik vi den lille misser hjem, hvor har hun bare været ventet! Søndag hentede vi Hollie Nolia hos far og kørte til Odden efter hende. Hele vejen sad HN og hvinede og hoppede i sædet “kør hurtigere Troels, hurtigere, FYR nu!”. Det var den længste times kørsel nogensinde, for os alle, haha! Vi valgte at gøre det sådan, så de kunne binde bånd hele vejen hjem, men det var virkelig også en bette sky mus vi fik med os hjem, som kaldte på sin mor og gemte sig under dynen, når den ikke lige knuede sig til HN.

Vi bruger HNs værelse som base, da det er hende der er her mest, det værelse Ginger er mindst på, og så sover jeg derinde sammen med dem begge. Det har været to lange nætter, jeg tror jeg var oppe 30 gange, fordi den peb hele første nat, hoppede ned, hoppede op, skulle tisse og HN der ville se og opleve det hele, men jo også skulle sove – sikke et cirkus! Nu halvandet døgn senere er den ved at blødt op og hygger med begge piger. Der har været knald på hele natten, og når de andre vågner (jeg får ikke sovet) så er den naturligvis træt af at spæne rundt og lege hele natten. Hold op den er sød og så flot i pelsen, meget pænere end jeg havde troet. Vi er helt vilde med hende og navnet blev Bella, som HN så brændende ønskede sig det skulle være.

 

 

Hun kan nærmest ikke forstå det er vores killing, det er bare så vildt. “Prøv at sig det til dig selv mor, at det er vores killing, man kan næsten ikke forstå at det er virkeligt, vel”. Det samme sagde Emilie, at hun lige skulle vænne sig til det faktisk er vores. Jeg tænker den nok skal få et ganske udemærket liv hos os, med tanke på at opdrætteren fortalte at livretten er Irmas rejer (dog klippet over) eller Nettos Premier luksusrejer og Bornholm luksus torskerogn i blå boks og John West tun i vand og tørfoder der koster mere end vores sushi om fredagen, så kommer den umiddelbart ikke til at lide nød. Gingers kost er noget mere discountvenlig, men vi kan jo ikke sådan gør forskel på dem, så nu har hun også fået smag for de fine sager. Jeg har aldrig kendt mage til luksusdyr.

 

 

Ginger har ikke gjort noget væsen ud af den nye killing er her, selvom den piber eller sikkert lugter anderledes. Ginger virker total ligeglad, så i går da Bella var inde i sin trygge hule, satte vi lige et gitter for imens Ginger fik lov at snuse inde i værelset. Den var ligeglad, men den bette er en værre en og hvæser af Ginger. Jeg har købt en diffuser med feromoner så de begge har lidt lettere ved at blive sammenført, og den gav faktisk Bella rigtig god ro, så snart den var kommet op i det lille værelse… Meeeen den skal vist lige arbejde lidt med temperamentet, inden den skal møde Ginger sådan rigtigt. De har snuset til hinanden med døren på klem her til morgen, uden rigtigt at kunne se hinanden, og der gik den helt i bro den bette. Ginger var igen kold over dens skaberi og luntede bare ind og sov igen. Vi prøver os lige så stille frem, de skal bare ha’ lidt tid.

Pigerne er naturligvis ellevilde og har fået serveret aftensmad og pandekager til morgenmad på værelset, fordi de ikke vil gå fra den. Den får så helt ro når de er i skole, eller den sover op ad Julius så han også får lov at nusse den lidt imens pigerne er væk.

 

Vi er bare så glade for hende, hun er så sød og lille bitte ♥

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nu med bonusmødregruppe!