Fredagsbobler #9 - Opbevaring, jeg vil ha' et champagnerum!

Sammenføring af kattene, sådan går det…

 

Jeg skylder vist en update på hvordan det går med sammenføringen af kattene, her 2 uger efter vi hentede Bella. Tænk jeg er blevet sådan en jysk kattedame, den havde jeg simpelthen ikke set komme! Men der er så mange af jer der selv har kæledyr, så jeg er sikker på I i det mindste kan relatere til det at være helt opslugt af sådan et lille kræ.

Der har været utrolig mange gode råd om hvordan vi skulle gøre, men lidt som at man kender sine egne børn bedst, så føler jeg også vi kender Ginger godt nok til at vide hvad der er bedst for hende. Hun var her trods alt først. Ginger har gennem årene vist sig at være meget let og medgørlig, der var intet da vi flyttede ind og overtog huset i Dragør, hun tog med til Kolding uden problemer og jeg havde en stærk følelse af at en killing ikke ville forvolde de store problemer.

De første dage var Bella i eget værelse, hvilken var en god idé i 1-2 dage, derefter skulle vi nok bare have gjort som vi endte med at gøre, bare at slippe Bella løs i huset. 10 min efter det skete, tog jeg dette billede af Hollie sammen med kattene. De ser hinanden lidt an stadig, men i nat har de begge sovet side om side mellem os i sengen. Den bette er en værre lille frækkert der render efter Ginger, men er stadig lidt tilbageholden. De leger og tumler ikke, det er Ginger ikke rigtig typen der gør, men de kommer fint ud af det med hinanden hvor Ginger sidder helt voksen og iagttager Bellas tosserier, men de kan også lige stikke snuderne sammen. Bella opsøger de steder Ginger er og sover, men der har ikke været uddelt lussinger eller noget værre end en smule knurren. Ginger isolerer sig ikke meget mere end hun plejer, måske lige de første dage, men her til morgen kunne jeg nærmest ikke være i sengen for deres begges høje spinderi der vækkede mig kl. 4.

Faktisk går det over al forventning, vi er så glade for lille frække Bella der er så dygtig med kattebakke og elsker at være social. Den putter helt op til puden hele natten, disse nætter hos os lige i midten, hos Hollie Nolia de andre nætter når hun er hjemme, eller bliver nusset af Emilie og Julius.

 

Indtil videre er det en stor succes, med to katte i huset!

 

Bella er en klassisk perserkilling uden stamtavle. Jeg kan desværre ikke sende tlf. nr. på hende jeg købte Bella af og hun er ikke på sociale medier, men jeg så killingerne blev slået op på den blå avis.

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #9 - Opbevaring, jeg vil ha' et champagnerum!