It's on! Black Friday, Black Week... Vi er allerede i gang!

Ankommet til NY, den første aften…

 

Så er der hul igennem fra NY. Vi landede fredag og tjekkede ind på vores hotel Soho Grand ved 15 tiden. Turen over var ganske fin, det tog ca. 8 timer med et direkte fly, som bestemt er at anbefale hvis det er muligt. Vi smed hurtigt vores ting og gik ned i baren for at få en hurtig drink, inden vi som planlagt begav os ud for at krydse Borroklyn bridge, som alle jo siger man skal. Og det var også en virkelig flot oplevelse. Jeg må sige jeg blev lidt overrasket over SOHO området, på vejen ned mod broen… Det var sgu lidt shady, det havde jeg ikke regnet med. Mange gadesælgere med kopivarer, der gik lidt for meget Alanya i den, og der er ikke så hyggeligt den vej – så skal vi nok den modsatte retning ind i området, men det har vi ikke været endnu, så det kan være det overrasker.

Hotellet er ganske fint, men ikke som sådan noget spektakulært. Mit førstehåndsindtryk af området imponerede mig ikke, og for mig betyder hotel og område ret meget på sådan en tur. For år tilbage havde jeg ikke mulighed for andet end at bo de aller billigste steder, som nok i virkeligheden var steder der blev udlejet på timebasis og med møntindkast til en vibrerende seng med tvivlsomme pletter på. Jeg har med andre ord boet meget, meget sparsomt i mine yngre dage, for at få råd til den slags rejser – det er jeg bare blevet for gammel til nu, og har også mulighed for at bo bedre og prioriterer det gerne.

 

 

 

Gåturen over Brooklyn bridge var bestemt en oplevelse, det er så flot at se NY fra den anden side og selve broen, det har jeg ikke prøvet før, de gange jeg har været her. Jeg synes dog ikke der er nogen grund til at fortsætte når man er kommet på den anden side. Det er en lang, og den dag en kold gåtur, som havde været fin at afslutte ved at vende om og gå hjem igen. Men vi tog ned for at spise på et pizzaria som vi havde hørt om, eller fået anbefalet, det husker jeg ikke lige. Grimaldis hedder det, og der serverer de ikke alkohol. Så sad vi der og spiste en ikke særlig god pizza, i Brooklyn, som absolut ikke kunne hamle op med sushi og champagne i Kolding. Er man i NYC, så skal man ikke spilde tiden på at gå derover, efter min mening, det var lidt kedeligt… Så hellere besøge den pulserende og spændende storby, de få aftener man (måske) er der.Vi fandt en bar der lavede en GT, og så var vi kørende igen, efter en lang flyvetur.

 

 

The River Café ligger helt ned til vandet, hvis man absolut vil spise på den anden side af broen. Den er pebret og man skal være nydeligt klædt, men ser også virkelig hyggelig ud – hvis det skal være.

 

 

Jeg ELSKER at amerikanerne er så stolte over deres flag, hvor nogle i Danmark nærmest skammer sig over vores. Bornholmerne flager også en del, det kan jeg virkelig godt lide.

 

 

Vi tog en yellow cab tilbage til vores område, og gik ind på Hotel Roxy som har østers, champagne og live jazzmusik – og så var alt meget bedre igen, hvis vi ser bort fra jetlag. Troels sov nærmest hele turen, så han jo jo helt frisk, det var jeg altså ikke.

Med udpræget jetlag var der ingen grund til at tage billeder af mig, men her var virkelig hyggeligt. Lidt i den gamle stil, som vores hotel også er. Cool og hipt, alt efter hvad man er til.

 

Hæng på, der kommer meget mere herfra, vi er kun lige begyndt!

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

It's on! Black Friday, Black Week... Vi er allerede i gang!