Danish Beauty Award 2016 looket

Så er vi ankommet til Thailand…

IMG_5346Her til midnat ankom vi endelig på vores hotel i Hua Hin. Vi aner ikke hvordan her ser ud, men jeg ved der er tre børnepools, og Hollie Nolia har haft badedragt under tøjet på hele rejsen, og sover også i den, da hun var meget skuffet over hun ikke kunne bade da vi ankom. Hun har været SÅ sød på hele turen, og så nem. Helt eksemplarisk – lige til hun så det værelse vi skal bo på. Det er sgu en ommer, og vi er begge enige. Jeg skaber mig dog ikke over det, som en treårig. Jøsses nogle nykker hun har fra den far 😉 I morgen fikser mor her misforståelsen, som det tydeligvis må ha været. Hmpf!

Nu hvor vores ferie er startet, så kan I lige så godt forberede jer på, at det bliver med billeder af Hollie Nolia iført badedragt, bikini (som vi ikke satser på udlandet ikke forarges over igen), med sut i kritiske perioder, masser af is, cola, sukker og ingen sovetider. Now you know, og det er helt bevidst. Vi skal svine-hygge os, uden at tænke på noget som helst fornuftigt, udover samvær, kærlighed og hygge. OG HVIDVIN!

Mange lækre ferie billeder på vej, vi glæder os til at vågne imorgen, som I kan se er vi helt smadrede lige nu og skal sove. Godnat 🙂

 

Næste indlæg

Danish Beauty Award 2016 looket