NYTÅRSKVINDEN #3

Første dag på kontoret :)

IMG_8076IMG_8076

Første dag på vores nye kontor, LIGE midt i hjertet af Kbh K. Vi kan kigge lige ned på strøget og på den flotte Helligåndskirke. Vi er nødt til at tage derind til gudstjeneste en dag, den ser så flot og hyggelig ud. Jeg er ikke så glad for religion, men enormt fascineret af bygninger og historie.

Vi skal ha’ flyttet en masse møbler osv. ind og der skal indrettes. Indtil videre har vi bare fået samlet borde og stole. Men nu har jeg også flyttet mit bord fem gange, så har egentlig nok at se til, bare med det 😉 Det er en gammel møg-charmerende bygning, og det med at alt er skævt, havde jeg lige overset i første omgang. Gulvet på mit kontor er så skævt, at min kontorstol triller eller drejer. Flot! Andreas siger vi bare kan bygge en repos på gulvet – jeg skal fandme ikke sidde på en eller anden klods! Så hellere trille. Eller binde min stol fast til en radiator så den bliver hvor den skal være. Nu skal det kontor fandme være flot, så må det funktionelle komme hen ad vejen 😉

IMG_8077

Når man har en internetbaseret virksomhed, er det der med internet, super fedt at have adgang til. Kender I det, med at være på hold hos TDC i en time, og så ryge af når det bliver ens tur?? Det gør jeg, MANGE gange efterhånden!!!!!!!! #godeundskyldningerminbarerøv

Det er Andreas’ tlf., min er en 6’er. Just so we are clear, haha.

IMG_8071

Vores “kantine”. Vi ligger simpelthen lige ovenover en Jensens Bøfhus, så der fik vi meget belejligt frokost – jeg overvejer at bestille et messingskilt de lige kan skrue på vores fremtidige stamplads.

IMG_8083

Og så prøver vi lige at stille bordet her 🙂 Og hej hej nye computer! Jeg havde svært ved at vælge mellem 21,5 eller 27 tommer skærmen. Tog den “lille”. Skulle jo fandme bevæge hovedet for at læse en linie på den anden. Skal lige blive venner med musen. Shit hvor besværligt og tidskrævende at skulle flytte hånden så meget hele tiden, bliver idiot!!

IMG_8086

Hollie Nolia er hos farmand, hvilket betyder jeg har mere tid til at arbejde i. Bare fordi der er jul, nytår eller weekend, så skal man som selvstændig stadig ha’ lavet ting. Jeg har et TON af mails, ting der skal tages stilling til, forspørgsler på div. tv programmer, test af vareprøver, møder med forretningsforbindelser, der skal blogges, mailes med Maiken og så skal jeg hardcore skrive bog denne måned. Mange spørger hvad jeg egentlig laver… Nok, kan jeg kort sige 🙂 Jeg kommer sjældent i seng før 00:30, og tager min computer med i seng. Der er altid et eller andet.

En dag på kontoret, i rød parkeringszone… Av, av, av! Men fandme smart jeg lige kan fikse det fra telefonen.

IMG_8111

Næste indlæg

NYTÅRSKVINDEN #3