Jeg kan allerede høre korkproppen flyve gennem haven...

Tak for en dejlig aften i Aarhus med bio, hygge og vino…

Reklame UIP

Så Jylland, it’s on! Jeg er gået all in på at værre flyttet herover, og hvis der er noget jeg ikke gider at være med til, så er det “det mørke Jylland”. Jeg skal hvert fald nok gøre mit for at spice det op.

Den anden dag havde jeg inviteret 100 dejlige damer med i biffen, i smilets by Aarhus. Og her blev smilet!  Jeg bliver helt høj af energien fra andre mennesker, det er så dejligt… Man skulle jo næsten tro jeg ikke så nogen mennesker mere, så glad jeg blev, haha. Jeg holdt sammen med UIP en forpremiere på filmen Instant Family – når 2 bliver til 5. Det kunne da ærlig talt ikke være mere oplagt, hva’?

Filmen handler om et par der beslutter sig for at adoptere et barn, som så ender med at blive lidt at et pakketilbud på hele tre søskende. Man kan næsten regne ud at det ikke er helt problemfrit, men det er underholdende og samtidig rigtig sødt og rørende. Jeg både grinte og tudede, og det var dejligt.

Løberen var naturligvis rullet ud, der var kanapeer, drinks og kold rosé at hygge sig på, imens vi sludrede og fik taget en masse billeder sammen. Folk er så dejlig snaksaglige herovre, eller måske er det bare mig der er et sludrechatol, men kan man andet i godt selskab og med udsigt over Aarhus skylinen fra CinemaxX og med hvad der næsten må være byens bedste DJ ved pulten. Jeg var så optaget af det hele, at vi slet ikke fik et fællesbillede denne gang, til gengæld fik jeg et billede med næsten hver enkel. Det er altså ikke sidste gang vi gør det her.

 

Filmen har premiere d. 28. Februar – og den er værd at tage i biffen for!

Kjolen er købt på tilbud for bare 300 bobs i Frøken Himmelblå i Kolding… Den var ret dyr før, så vildt godt køb!

Tak for en dejlig aften allesammen ♥

 

Image Map

14 kommentarer

 • Kristine

  Tak for et super skønt arrangement. Det var en rigtig hyggelig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en hyggelig, sjov og lækker aften i mandags og hvis du får brug for flere bryllupstips, så siger du bare til😜????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Må ikke håbe det ikke var noget hun ville have ud på sin blog nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg skal ikke giftes, men det er hun lige blevet og fortalte om det. Derfor hun skriver sådan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hihi selv tak for sludren, det var hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har du givet 300 kr for kjolen fra Tales of Rebels!? Damn, et godt køb!!! Jeg smed 2400 kr for samme print, bare i kimono derfra. Æææææælsker den!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Yes I knooooow, derfor jeg skyndte mig at købe den. De havde faktisk også nederdelen. SORRY! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Tuuuusind tak for en uforglemmlig aften med lækker musik, snacks, drinks, skøøøn goodie bag, god film og generel fantastisk stemning!! Det var en kæmpe fornøjelse at være med til ♡ tak, Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Dyrelund

  Hvad mærke og farve er din læbestift? 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg har faktisk ingen på, blot en læbepomade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] brugt dem, da vi blev gift og holdt Festen og igen, da jeg i mandags var til event med skønne Mascha Vang i Cinemaxx i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Du må meget gerne lave sådan en aften igen i Århus og også meget gerne i Randers;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan allerede høre korkproppen flyve gennem haven...