Gaveidé: Design dit eget gavekort!

M+M+M=Dejlig aften :)

IMG_5698IMG_5698

Kan I huske min ven ‘Magic Mike’? Det var ham der boede overfor mig. Han er kameramand og vi har kendt hinanden, og været kollegaer, i 15 år. Nu er han min bedste ven, og han var en stor støtte for mig dag jeg var alene med Hollie Nolia. Det var ham pressen (fejlagtigt) troede jeg havde fundet sammen med, da det gik forbi mellem Nicolas og jeg. Nu ved I det, for der er mange der har spurgt, og spurgt til hvor han blev af – han flyttede! Til et sted med rooftop spa der har kølørte blinkende lamper. Det kunne jeg jo ikke hamle op med 🙂

Jeg har ikke set ham, og min anden gode ven Mads, i lang tid. Men nu passede det endelig at vi kunne tage ud og spise sammen. Jeg kom dem i forkøbet og bestilte bord på Karma Sushi inde i København. Jeg har ikke spist derinde før, kun hentet maden – og det er egentlig løgn. Jeg fandt nemlig ud af, at Andreas og jeg, da vi datede, overnattede på D’Angleterre og spiste på det lækreste sushisted EVER, lige overfor. Det er nu lukket, og dette er altså også en af deres restauranter. Det er SÅ god sushi!

IMG_5697

Hvis jeg skal anbefale noget, vil jeg sige at man skal gøre sig selv den tjeneste, at bestille frisk ingefær til maden. Jeg spiser aldrig ingefær til, og da slet ikke det der syltede noget – men det friske… Prøv det!

IMG_5693

Min absolutte favorit må være denne rulle – De luxe sizzling roll. Det må være det bedste stykke sushi jeg har fået. Der er citrusmarineret laks – mums 🙂

IMG_5695

Mads (Larsen) kender I måske som bokser. Han er også en rigtig god ven, som var en enorm støtte da jeg stod alene med det hele. Nogle gange kommer den største hjælp fra uventede sider, og det satte jeg ubeskriveligt meget pris på. Han var nok min mest betroede i den periode. Pressen troede (også denne gang) at vi havde noget kørende, men det havde vi altså slet ikke. Han har en søn der er ca. 10 dage ældre end Hollie, og så har man virkelig noget at snakke om 🙂

IMG_5701

Glad Mascha.

IMG_5704

Drink med passionsfrugt, yahooooo 😉

IMG_5703

Så fik jeg endelig min hindbærfarvede Ganni jakke på. Ja, ja… Jeg ved godt den ligner en morgenkåbe, men jeg så fandme godt ud i den 😉

IMG_5707

Næste indlæg

Gaveidé: Design dit eget gavekort!