Tøse-hygge-aften :)

IMG_6209IMG_6209

Lørdag aften var jeg ude med et par dejlige piger. Signe som plejer at tanne mig, og Marianne som jeg har kendt i mange år efterhånden – nu laver hun social medias for firmaer. Vi tog på Karma Sushi hvor vi nærmest ikke var til at drive ud fra igen. Vi mødtes kl. 19:30, og gik først derfra kl. 00:30… Sgu! Tror slet ikke vi kunne rejse os før, vi var ved at revne, haha.

Mange tror måske at jeg render ud ofte, men det gør jeg faktisk ikke. Jeg tror jeg har været ude til over midnat, en håndfuld gange i år. That’s it. Vi sad og hyggede længe med det lækre mad – det må være byens bedste sushi! Bagefter fik vi drinks, og det var lige hvad jeg havde lyst til. Jeg gider ikke det der med vodka og energidrink-helvede når jeg ENDELIG er ude. Så skal mine drinks smage vidunderligt og laves med kærlighed – bum!

Bagefter gik Signe og jeg et andet sted hen og fik en drink… Husker ikke hvor, jeg er ikke så kendt i nattelivet længere, så jeg ved hvor man kommer. Sådan er det at være working mom 🙂

IMG_6211
IMG_6215 IMG_6219 IMG_6220 IMG_6225

PROOF!!! Var oppe til SENT… Gi’ mig lige en medalje, hva 🙂

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 17.39.05

Næste indlæg

We did it!!!!