En ret så særlig dag + talkshow

Jeg holder bioevent i Aarhus: Instant Family – Når 2 bliver til 5. Kom med!

Reklame for bioevent med UIP

Så jydedamer, nu er der endelig et bioevent til jer også. Eftersom jeg selv er flyttet til Jylland, så synes jeg det er på sin plads at lave eventet herovre denne gang. Ikke at jer fra Sjælland og Fyn ikke er velkomne, men nu er det i Jylland det sker, allerede på tirsdag.

Filmen vi skal se er Instant Family – når 2 bliver til 5, som er en komedie med Mark Wahlberg og Rose Byrne der beslutter sig for at adoptere. De drømmer om at blive plejeforældre til et lille barn, men møder så en oprørsk teenagepige som de ender med at tage til sig – samt hendes to søskende! Pludselig står de altså med tre børn som en en noget større mundfuld end først planlagt. Det giver udfordringer at omstille sig til forældrerollen, i en familie på 5. Filmen er baseret på instruktøren Sean Anders’ eget liv og har Octavia Spencer, Tig Notaro og Margo Martindale i de øvrige roller.

Forpremieren foregår i CinemaxX i Aarhus i samarbejde med United Pictures, og salen er vores alene. Jeg sørger for den røde løber er rullet ud, og så tuller jeg lidt rundt og skåler med jer i velkomstdrinks og får lidt kanapeer, en sludder og en masse selfies, inden vi sammen går ind og ser filmen. Ingen premiere uden goodiebag, så sådan en står der naturligvis også på hvert sæde.

Filmen har premiere landet over d. 28. Februar.

 


Instant Family – når 2 bliver til 5

Jeg holder forpremiere på filmen i CinemaxX i Aarhus d. 19. Februar kl. 17:30

Jeg byder velkommen med rød løber, velkomstdrinks, iskold rosévin og lækre kanapeer.

Der er naturligvis en skøn goodiebag til hver.

 

Jeg kan invitere 50 af jer + veninde (eller hvem du nu vil have med), så du får altså 2 stk. billetter hvis du er heldig. Hvis du gerne vil bruge en aften i biffen sammen med bla. mig, så skal du blot skrive her i kommentarfeltet hvem du vil invitere med, så sender jeg en personlig invitation til 50 af jer. I skal naturligvis kunne d. 19/2 kl. 17:30 i Aarhus (filmstart 18:30).

 

Pssst… I kan se billeder fra tidligere events her: Mamma Mia / Når kærligheden flytter ind / Girls night out


 

Image Map

Næste indlæg

En ret så særlig dag + talkshow