Nok må være nok, jeg bliver altså knaldet rigeligt...

Jeg skal forresten bestige et bjerg…

Vi skrider ad helvede til, så er det sagt! Det kan man vel egentlig godt sige, når det er så langt væk.

Hvert år plejer mit nytårsfortsæt at være noget jeg skal opleve. En rejse eller aktivitet, som jeg gerne vil berige mit liv med. Jeg kan godt lide eventyr, og har lovet mig selv at give Hollie Nolia alle de vilde oplevelser, der er mig muligt. Jeg har altid rejst meget, både alene og med Hollie Nolia. En af vores rigtig gode ture i 2018 var til Lapland, hvor vi oplevede en helt fantastisk natur. Det skal vi også denne gang.

Nu varer det nemlig ikke mange dage, så rejser Hollie Nolia, Troels, jeg og en samlet lille flok af dejlige mennesker ud på store eventyr til Borneo.

Her skal vi opleve regnskoven, naturen, trekke, bridgewalke, besøge børnehjem, se næseaber, elefanter og orangutanger… Og nåhh ja, så skal jeg da også lige bestige et bjerg, imens Hollie og Troels hygger sig i en pool. Det har jeg nemlig ikke prøvet før. Har det lidt med bjergbestigning, som med faldskærm, det skal jeg bare prøve. Nu er det jo ikke liv eller død mission jeg skal ud på, det er bjerget Mount Kinabalu jeg skal bestige, og det jeg frygter mest er egentlig at jeg bliver lige så højdesyg, som jeg gjorde i Peru, forrige år. Det her er nemlig endnu højere, og jeg svor jeg aldrig ville tage på så højt et bjerg igen – lige indtil jeg skiftede mening.

Det er også derfor jeg gerne vil træne disse dage. Ser I, når man skal bestige sådan et bjerg, så begynder man at træne cardio 3 mdr. før. Jeg har haft en lidt presset periode, så jeg startede her den anden dag. Det var også derfor jeg tænkte det var verdens bedste idé med en juicekur efter nytår, for lige nu gælder alle tricks. Jeg tænker, jo mindre røven vejer, jo lettere kommer jeg op andet bjerg. Det har virkelig været hårdt at få ryddet ud i fyldt chokolade og sur cream and onion chips, som ikke skulle friste. Jeg er snart i bund.

Det bliver helt fantastisk. Vi skal være afsted i 12 dage i alt, og på den tid skal vi nå en hel masse. Jeg ved ikke hvordan det er med wifi undervejs, men håber da jeg kan sende postkort hjem via bloggen. Hvis ikke, så vil jeg bare nyde at være nogenlunde på den anden side af jorden, i det bedste selskab. Det trænger jeg faktisk til. Jeg vil trække vejret dybt ned i maven og skrige alt hvad jeg kan, fra bjergets top. Jeg bør virkelig også prøve yoga, og lære at meditere. Det må blive på en anden tur.

Jeg har ikke spurgt de andre om de vil nævnes på bloggen, så det tager vi lige undervejs. Der er et par andre børn med, så Hollie Nolia skal nok få hygget sig med dem også.

Ser det ikke fantastisk ud…

 

 

Image Map

33 kommentarer

 • Maj Hauerberg

  Lyder fantastisk.. det er altså en rigtig god ide med Yoga, jeg er selv statrtede med det hver morgen, bare med en video på youtube og har aldrig haft det mere fantastik i kroppen og det er bate 30 min hver morgen inden træning., man blir så stiv i kroppen af vægt træning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Hej Mascha, det ser fantastisk ud 🤗 Rigtig god tur til jer alle tre og pas godt på hinanden 😘 Jeg vil savne at høre nyt fra dig men glæder mig til du er hjemme igen 😍❤️🥂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det ER fantastisk! Jeg var der for nogle år siden med min kæreste, hvor vi også besteg Mt. Kinabalu. Jeg kan virkelig anbefale at I tager turen ned “via farreta”. Der tager man en anden rute ned, iført klatreudstyr, også klatre man nærmest ned. Det var helt fantastisk og mentalt udfordrende. Jeg følte mig dog ikke utryg på noget tidspunkt.
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ejj glæd dig, Borneo er virkelig fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej med dig – ønsker jer alle en dejlig tur det lyder spændende den tur i skal på – pas på hinanden derude i regnskoven – glæder mig til at se billeder når i hjemme igen – måske DU sætter billeder ind mens i er i borneo 😉
  god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Please, ikke billeder af edderkopperne fra regnskoven. Eneste grund til at jeg ikke tør sådan en tur. Håber det bliver helt fantastisk 💪🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Du er pisse sej ønsker dig og familie en fantastisk fed tur med masse af de bedste oplever med hjem i tasken og ikk mindst pas godt på hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Elsker næseaber! God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Mascha!
  Ønsker Dig rigtig god tur til Borneo, har selv været der de sidste to år i træk. MEN Mount Kinabalu er altså en bitch, virkelig, kan anbefale korrekt proviantering og ikke mindst piller mod højdesyge. Jeg nåede selv kun til basecamp og Pendant Hut sidste år grundet højdesyge:-( Men ellers fantastisk oplevelse, glæd Dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ihh samme tur var jeg på med familien for 15 år siden ca. Bedste ferie nogensinde!!! Og du kan sagtens bestige bjerget uden særlig træning 😉 Vi havde desværre dårligt vejr mod toppen og droppede de sidste ca 200m.
  PS det er nedstigningen som kan være et problem: Jeg løb ned det meste af vejen, og fløj hjem dagen efter = kunne stort set ikke gå ud af flyet i dk, og måtte gå baglæns og klamre mig til et gelænder. Pinligt!
  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg får helt lyst til at undersøge sådan en rejse. Kan du fortælle hvilket bureau i brugte? Eller hvordan det blev planlagt samt CA Pris? På forhånd mange tak🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Vi brugte kilroy og havde 3 uger:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   👀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh så lækkert sted. Jeg har også besteget Mount Kinabalu og det kræver altså ikke særlig træning, men er jo selvfølgelig ingen dårlig ide at være lidt i form 😊 Et godt tip: jeg fik en lille flaske/beholder af vores guide med noget pebermynteolie i, som jeg gik og “sniffede” til og det var virkelig godt mod højdesyge og den tynde luft 👍🏻
  Så glæd dig, stadig en af de mest fanstastiske oplevelser jeg har haft med smuk natur og dyreliv på Borneo 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Præcis, man skal ikke være i marathon form, kroppen kan overraskende mere end man tror 😁👍🏻 Jeg besteg det i 2013 efter en måneds badeferie, og det var ikke så hårdt. Laban Rata som du højest sandsynligt skal tage en overnatning på, er speciel. Så ligger der sådan et “hotel” i de store højdemeter, det er vildt 😁👍🏻
   Borneo er absolut det vildeste jeg har oplevet. Hvis I får mulighed for det, så besøg Bako National Park ved Kutching. Det er så unikt 👍🏻❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Glæd jer 😍🐵🐘. Vi var 3 uger på Borneo i sommers og havde de vildeste oplevelser og så alle Borneos Big Five. Lotte fra Rustic Borneo havde arrangeret vores tur (reklame 🙊). Tag på flodcruise og overnat på Sukau Rainforest Lodge, her oplever I masser af fugle, forskellige næsehornsfugle, krokodiller, næseaber og vilde orangutanger og pygmæelefanter – god tur 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Ønsker jer en fantastisk tur – pas godt på jer selv og hinanden! 🤗💪👌😘💗

  Kh Charlotte 🐒🌴🌿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Du er bare så sej 🤘😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Glæd dig til Borneo!! Det er et fantastisk land med den vildeste natur! Håber du beriger bloggen med billeder fra Mount kinabalu! Nu fik jeg desværre ikke selv besteget bjerget, da jeg blev højdesyge, da jeg selv var afsted 👎🏼 Men har kun hørt det er fantastisk og den flotteste udsigt!
  Et tip, hvilket i sikkert allerede har planlagt, men kinabantang floden og sepilok orangutang center er et must!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Borneo 🤩 Det kan I godt glæde jer til! Har så mange skønne minder derfra 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej M
  Er lige vendt hjem fra Borneo for 2 dage siden! Glæd jer! Det var en kæmpe oplevelse. Vi boede på to forskellige lodges (Sukau og Sepilok). Måske I skal det samme – i givet fald så er det hele den lange tur værd. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skulle I ikke på skiferie ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke siger jeg bare! haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hejsa Mascha.
  Borneo er helt fantastisk smuk, har selv været der for flere år tilbage.
  Nåede også toppen af Mount kinabalu, det lille bjerg klare du snildt 💪🏻
  Bare husk at der er koldt på toppe.
  Vi hundefrøs, kunne slet ikke nyde den smukke udsigt ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Skal i også til kuching ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bik

  Bon voyage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  God rejse.Jeg er på Borneo nu, og du kan rolig glæde dig.
  Omgivelserne er fantastiske. God tur på bjerget😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg kan ikke se, om det her er en reklame eller en sponsoreret tur , så den er vel betalt af egen lomme går jeg ud fra .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hvis det var reklame, er vi så ikke enige om, at der havde stået reklame? Hvem tænker du lige jeg reklamerer for her?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi rasmussen

   Tjek sara zobel ig , hun er der også, Uffe Holm mfl er der, de reklamerer for børneulykkesfonden, om turen er arrangeret af dem vides ikke.😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi rasmussen

  Mærkeligt at kendte får betalt drømmerejse for at støtte børn der er kommet til skade. 😡👎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Misundelse er en grim ting!
   Kan faktisk slet ik forstå du følger Mascha når du kun kan være negativ og brokke dig.
   Reklamer eller ej.. Om hun har åben eller lukket mund.. So what..
   Få dig et nyt job, hvor lignende muligheder er muligt, hvis det er så slemt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nok må være nok, jeg bliver altså knaldet rigeligt...