Er så vild med mit "nye" hår

Hvor skal ferien gå hen??

beachbeach

Vi har heldigvis fået plads i kalenderen til vi kan tage på sommerferie sammen 🙂 Men hvor i alverden skal vi tage hen?? Enten bliver det en ferie hvor Hollie Nolia er med, eller bare en kort tur, uden børn. Begge dele skriger på en kort flyvetur ala Dubai. Men er der ikke for varmt i juli? Og jeg var faktisk ikke så vild med Dubai, da jeg var for et par år siden. Men hvor så? Jeg er slet ikke til sådan noget Gran Canaria noget. Har været de fleste charter steder, og det er ikke lige den slags ferie jeg har lyst til. Jeg har kigget på billigeflybilletter.dk, og kan se Europa især er billig lige nu. Hvis jeg skal ligge på en strand, skal det satme være en bounty strand. Jeg har heller ikke lige trang til noget som Paris eller Barcelona… Vil gerne et sted hen jeg ikke har været. På nye eventyr 🙂 Alle de steder jeg gerne vil til, er bare så langt væk, og det er ikke sjovt for HN, og for langt for få dage.

What to do??

Næste indlæg

Er så vild med mit "nye" hår