Nok må være nok, jeg bliver altså knaldet rigeligt...

Jeg skal forresten bestige et bjerg…

Vi skrider ad helvede til, så er det sagt! Det kan man vel egentlig godt sige, når det er så langt væk.

Hvert år plejer mit nytårsfortsæt at være noget jeg skal opleve. En rejse eller aktivitet, som jeg gerne vil berige mit liv med. Jeg kan godt lide eventyr, og har lovet mig selv at give Hollie Nolia alle de vilde oplevelser, der er mig muligt. Jeg har altid rejst meget, både alene og med Hollie Nolia. En af vores rigtig gode ture i 2018 var til Lapland, hvor vi oplevede en helt fantastisk natur. Det skal vi også denne gang.

Nu varer det nemlig ikke mange dage, så rejser Hollie Nolia, Troels, jeg og en samlet lille flok af dejlige mennesker ud på store eventyr til Borneo.

Her skal vi opleve regnskoven, naturen, trekke, bridgewalke, besøge børnehjem, se næseaber, elefanter og orangutanger… Og nåhh ja, så skal jeg da også lige bestige et bjerg, imens Hollie og Troels hygger sig i en pool. Det har jeg nemlig ikke prøvet før. Har det lidt med bjergbestigning, som med faldskærm, det skal jeg bare prøve. Nu er det jo ikke liv eller død mission jeg skal ud på, det er bjerget Mount Kinabalu jeg skal bestige, og det jeg frygter mest er egentlig at jeg bliver lige så højdesyg, som jeg gjorde i Peru, forrige år. Det her er nemlig endnu højere, og jeg svor jeg aldrig ville tage på så højt et bjerg igen – lige indtil jeg skiftede mening.

Det er også derfor jeg gerne vil træne disse dage. Ser I, når man skal bestige sådan et bjerg, så begynder man at træne cardio 3 mdr. før. Jeg har haft en lidt presset periode, så jeg startede her den anden dag. Det var også derfor jeg tænkte det var verdens bedste idé med en juicekur efter nytår, for lige nu gælder alle tricks. Jeg tænker, jo mindre røven vejer, jo lettere kommer jeg op andet bjerg. Det har virkelig været hårdt at få ryddet ud i fyldt chokolade og sur cream and onion chips, som ikke skulle friste. Jeg er snart i bund.

Det bliver helt fantastisk. Vi skal være afsted i 12 dage i alt, og på den tid skal vi nå en hel masse. Jeg ved ikke hvordan det er med wifi undervejs, men håber da jeg kan sende postkort hjem via bloggen. Hvis ikke, så vil jeg bare nyde at være nogenlunde på den anden side af jorden, i det bedste selskab. Det trænger jeg faktisk til. Jeg vil trække vejret dybt ned i maven og skrige alt hvad jeg kan, fra bjergets top. Jeg bør virkelig også prøve yoga, og lære at meditere. Det må blive på en anden tur.

Jeg har ikke spurgt de andre om de vil nævnes på bloggen, så det tager vi lige undervejs. Der er et par andre børn med, så Hollie Nolia skal nok få hygget sig med dem også.

Ser det ikke fantastisk ud…

 

 

Image Map

Næste indlæg

Nok må være nok, jeg bliver altså knaldet rigeligt...