Bakken - der er noget om snakken!

Her bor vi under Folkemødet på Bornholm

folkemøde på bornholmTorsdag ankom vi til Folkemødet på Bornholm, efter en nervepirrende sejltur herover. Jeg havde mest lyst til bare at blive nede i bilen på båden, fordi jeg har den her frygtelige frygt for noget dårligt skal ske. Jeg har uden tvivl kørt mig selv helt op, og klog som han er Rasmus, er det første han gør at placere mig på et sæde og hente noget hvidvin til mig – så kan man jo altid få morgenmad senere. Men det hjalp.

Vi bor i det skønneste lille idylliske hus imens vi er her, et hemmeligt lille sted på øen end lige i Allinge hvor Folkemødet finder sted. Her er vitterligt fantastisk!

Update: Huset er IKKE muligt at leje!

Men da vi trillede ned gennem de små smalle og snørklede veje, i solskin med taget nede, og endte foran dette lille hus, vidste jeg bare det ville blive perfekt. Tænk sig, det er Rasmus der selv har fundet det og ramt min smag så nøjagtig. Jeg er meget imponeret, det er så godt fundet og jeg synes lige I skal se billederne af det. Jeg hvinede af begejstring da jeg trådte ind ad døren, og smækkede den hurtigt efter mig “du kommer ikke ind før jeg har taget billeder af ALT!”, hahaha…

IMG_0306

IMG_0309

IMG_0252

Hvor sødt, der stod kolde bobler til os, og så var alt jo fuldendt.

IMG_0247

IMG_0244

IMG_0251

IMG_0249

IMG_0273

IMG_0269

IMG_0279

IMG_0295

IMG_0281

IMG_0305

IMG_0253

IMG_0259

IMG_0271

Top og nederdel ved jeg ikke hvor er fra, bæltet er fra Gucci og støvlerne er nogle gamle af min mors.

IMG_0266

IMG_0267

IMG_0255

IMG_0256

Image Map

Næste indlæg

Bakken - der er noget om snakken!