Hov, hvad er nu det?

Bakken – der er noget om snakken!

IMG_9944

Reklamelinks

Onsdag vågnede jeg op med Hollie Nolias lille arm omklamrende min hals – der findes ikke noget bedre ♥

Imens jeg ligger der og planlægger dagen oppe i hovedet, og turen til Virum for at hente en cabriolet hos Opel, som jeg må låne til Bornholmerturen, kommer jeg i tanke om vi har en stående invitation til en hyggelig dag på Bakken. Det skal da være i dag, og passer perfekt med turen nordpå alligevel, så det bliver det! Jeg arrangerer med min veninde Signe at hun låner hendes søde lille niece Elisa, og mødes med os deroppe.

Smilet på det lille ansigt, da jeg fortæller hende at vi holder en fridag og skal noget sjovt i stedet, er allerede belønning nok. Hun ved ikke rigtig hvad “Bakken” er, men det finder hun ud af, og sidder spændt og lytter da jeg ringer til børnehaven og siger hun ikke kommer. Vi skal nemlig ha’ tøsedag ♥

Bare da vi kører afsted i “sommerbilen”, er det en oplevelse. SÅ fed en bil har far ikke engang, hun er ganske imponeret men alligevel også bekymret over vi bare kører uden at betale, haha.

bakken

Vi ankommer til Bakken ganske tidligt og inden forlystelserne åbner, men det passer lige med vi kan nå en tur i en hestevogn i dyrehaven, og få lidt snacks indenbords inden dagen rigtigt begynder. Det er simpelthen så hyggeligt. Det koster 250 kr. for den lille tur på 20 min vi tog, men det er pengene værd.

bakken

bakken

Hollie Nolia har ikke de store erindringer om tidligere besøg endnu, så det er dagen hvor hun sådan rigtigt skal opleve hvad det vil sige at komme på Bakken. På Instagram bruger vi hashtagget #mitbakken og for mig er ‘Mit Bakken’ lig med nærvær og barnlig glæde, med børnenes oplevelser i fokus.

Hvad har I af oplevelser på Bakken, hvis I vil dele?

ALT skal prøves, så vi får turarmbånd allesammen så der kan prøves karruseller til det snurrer i kroppen. Det er en rigtig god idé med turarmbånd til børnene, og mig, men hvis man ikke prøver en masse kan man sagtens spare de voksnes turarmbånd væk. Det er jo gratis at komme ind på Bakken, så sådan en tur kan gøres på mange budgetter. Bare stemningen deroppe er helt unik, og man fornemmer tydeligt at det har været sådan i mange mange år. Det har en helt særlig charme.

bakken

SÅ klar, og vil gerne lige skridte an alene, iført selvvalgt outfit med tilbehør. Man kan jo ikke tage hjemmefra uden øreringe og småmønter i tasken som 4 årig.

bakken

Og så går det løs…

bakken

Uha uha, de store drenge kører ræs og det skal lige tjekkes ud. De er så seje jo. Det er der vist flere der er, hihi.

bakken

bakken

Pjerrot, ingen Bakken uden Pjerrot. Jeg husker tydeligt jeg så ham som barn den ene gang jeg selv var på Bakken. Vi boede jo i Nordjylland, men besøgte nogle gange lidt familie herovre.

bakken

bakken

Se lige de to, hvor vakre må man være ♥ Elisa er 2 år yngre end Hollie Nolia, så én følte sig ekstra stor. De legede så fint sammen og holdt i hånd hele dagen. Der er (naturligvis) så dejlig børnevenligt, så de kan sagtens løbe rundt uden man nærmest har dem i snor. Sådan en onsdag middag var der ikke så mange mennesker og passede fint til os, men der er nu også en skøn stemning i weekenderne eller om aftenen.

bakken

bakken

bakken

bakken

bakken

Is skal der til, masser af is. Så kunne mor her også lige få lov at prøve noget imens. Jeg eeeelsker rutchebaner og har mindst lige så meget lyst som børnene, de er bare knapt så tålmodige når der skal ventes, haha. Så er det godt man kan købe sig lidt tid.

bakken

bakken

bakken

Vi ville egentlig ha’ spist frokost på en af restauranterne i Korsbæk, som jo er opført på Bakken. Faktisk var det i onsdags hvor vi var der, netop Lise Nørgaards 100 års fødselsdag.

Vi endte dog med noget helt andet, da pigerne kørte på 10’ende omgang i deres yndlingskarrusel ‘Mini Dumbo’. De ænsede os ikke, så vi indtog frokosten på restauranten lige overfor. Så kunne de rende frem og tilbage og vi kunne sidde og hygge os imens.

bakken

bakken

bakken

bakken

Perfection! 😉

bakken

Signe og jeg har lige haft Matador marathon, så vi kan følge med i afsnittene hver lørdag. Derfor var det især ret sjovt at komme ind og besøge det smukt opførte Korsbæk. Her kan man gå rundt og kigge på de facader og butikker som man kender fra serien, men også få en rundvisning hvor man kommer ind og ser husene og butikkerne indeni. Det er ganske populært, og en god idé at bestille på nettet hjemmefra hvis man vil være sikker på der er pladser.

bakken

bakken

Man skal da lige ha’ et billede foran porten her.

bakken

bakken

Se lige det luske-team her. “Holder du øje, så lurer jeg”….

bakken

UPS! Der sad nogen og spiste nede i Lauras køkken, haha.

bakken

bakken

bakken

Man kan spise på både Postgaarden, i Lauras køkken, Katrines gaard, Hos Varnæs, på Jernbanerestauranten eller her midt på torvet i selveste Korsbæk. Alle steder er med garanti en oplevelse for sig.

bakken

bakken

bakken

Jeg skulle naturligvis lige hilse på Boldt der bød pænt indenfor.

bakken

Snacktid! Dagens eftermiddagsfrugt havde lige fået et ekstra pift må man sige. Det gjorde nu ikke noget kan jeg afsløre.

bakken

bakken

Vi kunne være blevet på Bakken hele aftenen, men vi skulle til arrangement i børnehaven, så må komme tilbage snart igen. På vejen ud købte vi denne ballon. Det var måske en smule uigennemtænkt da den jo for pokker skulle fragtes hjem – sikke et cirkus! Det var da også bare lige den største hun kunne finde, naturligvis. Men hjem kom den, og én er ganske ganske lykkelig. Vi havde sådan en dejlig dag, og kommer helt sikkert til at køre derop mange gange her i sommer. Det er så dejligt man bare kan gå gratis ind og få en oplevelse og en dejlig dag. Vi valgte så at give den gas, men det kan jo varieres.

Brug endelig hashtagget #mitbakken 

bakken

bakken

Næste morgen var øjnene kun lige slået op, inden ballonen skulle findes 🙂

bakken

 

Næste indlæg

Hov, hvad er nu det?