Hygge og Folkemøde på dejlige Bornholm

Stadig på Bornholm, og jeg bliver her!

imageSå blev der igen dejligt vejr på Bornholm. I går regnede det hele dagen, så for ikke at gå glip af dejligt vejr, har vi forlænget opholdet med nogle ekstra dage.

image

image

Dagen startede med at overvære en basketball kamp mellem veteraner, politikere og en enkelt ambassadør. Nu sidder jeg og spiser tapas og drikker lokal øl. Jeg er gået fra at det vel er ok at drikke når klokken er 12, til 10, og nu er det mere bare “er jeg vågen” 🙂

imageimage

image

I går regnede det hele dagen, så det var lige knap så sjovt – så skal man sgu godt nok være interesseret i politik, for det er sjovt. Jeg deltog i et debatarrangement sammen med bla. UNICEF, omkring det at samarbejde med kendte ansigter, som da jeg var i Afrika. Det var spændende (og meget koldt) men jeg brænder virkelig for det at kunne hjælpe med at gøre en forskel, omend den måske er lille. Bare det at oplyse og informere, sætter jeg stor stolthed i. Det kan godt være at nogle tror det bare handler om at tage sig godt ud, men jeg synes jo ikke det er fair, at bare fordi jeg er et kendt ansigt, så er det ikke ok at tænke på andre. Jeg kunne gøre det i skjul, ja, men hvorfor pokker skulle jeg det, når nu jeg er så priviligeret at jeg har andre mulighed, der giver et større slutresultatet for dem der har brug for det? Så er det ok med mig, at der sidder nogen og får lidt selvfedme-kvalme over mig. Hvis det er prisen, så er den da til at overkomme.


image

image

Selvom det stod ned i stænger, tog vi på lidt sightseeing..

image

image

image

Haps…

image

 

 

Næste indlæg

Hygge og Folkemøde på dejlige Bornholm