Wooma har fået Balmain til håret!

I er nødt til at tage til Bornholm!

imageJeg er hjemme igen, men I skal næsten ikke snydes for lidt flere billeder fra Bornholm. Jeg er virkelig, virkelig vild med den ø. Søndag droppede vi alt der hed Folkemøde, og tog istedet rundt og oplevede øen. Der var alt andet end olie i shotglassene lørdag, men somehow er jeg blevet bugseret hjem, og var umiddelbart ikke i stand til andet, end sidde bag et par solbriller og lide højlydt på hele turen. Men det var SÅ hyggeligt!

Jeg er nok mest imponeret over hvor skønt der er i Dueodde. Der er virkelig smuk sandstrand og hyggelige klitter, som man kan ligge og sole eller sludre i. Der kunne jeg sagtens se Hollie Nolia lege en uges tid, spise store is, og mig folde strandtæppe og picnickurv ud. Vi kommer tilbage!

image

image

image

Det gode ved Bornholm er, at der er så meget at se, og det hele er så postkortagtigt. Indbegrebet af hvad jeg forbinder med danskhed. Det ene sted er mere Morten Korch end det andet, og man ender med at rende rundt og sige ihhh og åhhh hele tiden. Det er næsten for meget af det gode, men for pokker hvor er der dejligt. Vi gik en masse ture i de forskellige skove, så vandfald, klipper og natur man kun kan blive glad af at kigge på. Nå ja ja, det er jo ikke det eneste jeg render og glor på, der skal sgu mere end en busk til at hive sådan et smil hjem, ovenpå den brandert 😉

image

image

Over hele øen ser man det danske flag alle steder, og der er da ikke noget flottere. Jeg har altid været fascineret af hvordan amerikanerne stolt hejser deres flag, og dyrker tilhørsforholdet. Det gad jeg godt vi gjorde noget mere i Danmark, jeg bliver så glad når jeg ser det.

image

image

image

Hej hej æulekaje! Svanneke og Gudhjem var de steder jeg bedst kunne lide at spise. Der var ro, når nu alle andre var i Allinge til Folkemødet. Og nu vi er ved det folkemøde, så manglede der altså lidt Rasmus Seebach eller noget, til lige at krydre de debatter op.

image

Det var så dejligt at stå på Hammershus og blive blæst igennem, og det var lidt en anden oplevelse at gå rundt der i dejligt sommervejr, end da jeg sidst var der, hvor der var koldt. Rasmus ved jo nærmest alt om alt, så det er som at være på guidet tur alle stederne. Jeg kommenterer mest på de andre turisters gummistøvler, og hvilket filter der er pænest til Instagram. Sådan supplerer vi hinanden så godt 😉

image

image

image

 

 

Næste indlæg

Wooma har fået Balmain til håret!