Afsted igen, nu går turen til...

Dagens roadtrip og store margaritas!

image

I dag har været en virkelig, virkelig dejlig dag (jeg shoppede inden vi kørte, uha uha!). Vi har forladt Las Vegas og er kørt til Lake Havasu i Arizona.

Vi startede med at køre lidt forkert, og kom derfor forbi Hoover dæmningen. Den er enormt imponerende! Altså vi smuttede bare lige hurtigt forbi og så den, det var ikke noget vi (jeg) gad bruge særlig lang tid på, men når vi nu alligevel var der (som han sagde). Det er simpelthen så flot at køre gennem de her landskaber, og vi hygger os så meget i bilen. Snakker, hører musik og spiser aaaalt for meget slik.

image

Hvorfor tager mænd ét billede, og så er det med lukkede øjne?! Til gengæld fik jeg slet ikke dæmningen med, på det billede jeg tog af ham. Perfect match, haha.

image

image

image

Jeg elsker at tage billeder, og nogle gange skriger jeg bare “STOOOOOOP!!!” og så må jeg ud at tage et billede af vejen, en kaktus eller et skilt. Det er så vildt så store områderne er her. Nogle gange leger jeg lidt til vi er Thelma and Louise… Men det er ikke noget jeg fortæller Rasmus, slet ikke når jeg selv vil være Louise 😉

image

image

image

Lake Havasu er MEGET varmt! Der var 42 grader da vi kom, og her er egentlig ikke rigtig noget udover en bro… Som er en bro. Og hvad giver man sig så til? Man drikker da kæmpe store Margaritas og hygger sig 🙂 I morgen er vi på farten igen…

Husk at følge med på snappen, ellers går I glip af en hel masse. Jeg hedder maschavang derinde

image

image

image

Næste indlæg

Afsted igen, nu går turen til...