OMG!!!

Her er han: Manden med den store svaber!! ;)

IMG_7340IMG_7340

Så skete det! Jeg har fået pudset mine ruder, jubiiiii 🙂 🙂

Tak for de mange gode tips og henvendelser fra jer læsere, om hvor jeg skulle finde den rette. Mange inde på Facebook foreslog Seerup Vinduespolering, så dem ringede jeg til.

Mine ruder har ikke været pudset i den tid jeg har boet her (siden påske), så de trængte BIG time! Havde regnet med det kostede ca. en tussebasse. Har 32 ruder i alt som skulle vaskes ude og inde på 9.sal. MEN jeg blev da lykkeligt overraket, det kostede kun 350 kr…. Seriøst!! Det havde jeg slet, slet ikke troet. Så skulle jeg da ha’ ringet for længe siden. Føler jeg har sparet en masse, hvilket jo er det dobbelte tjent – så dem må jeg hellere futte af 🙂

Ruderne er spejlblanke og helt perfekte. I love it!!

Håber ikke den søde mand føler sig forulempet… Men han havde den største svaber jeg nogensinde har set. Omg…

IMG_7338

Min mor overværer at arbejdet udføres korrekt 🙂

IMG_7341

IMG_7337

Næste indlæg

OMG!!!