Julehygge i Tivoli

Dagens shopping!

shoppingHar været en tur på udsalg i dag, og fik endelig noget ud af det.

Planen var at købe et spejlreflekskamera, så jeg kan tage ordentlige billeder til bloggen, og det fik jeg købt – nu skal det bare lige tages i brug. Orker næsten ikke at pakke det ud og sætte mig ind i det. Det er jo ikke fordi jeg gider rode med den slags. Det blev til et Canon 1100D. Tak for jeres hjælp!

Købte også endelig den der Time Capsule fra Mac, så jeg ikke glemmer at lave backup. Det gør den vist selv. Igen noget jeg hader at skulle sætte mig ind i.

Til gengæld har jeg fundet min nye yndlingsbutik. Wow den har mange gode sager! Og til rimelige priser. Den hedder Buch og ligger i Lyngby, hvor min veninde Diana arbejder, og så på Østerbro hvor jeg var i dag. De har udsalg på det meste til -40%. YES 😉

Købte en del forskelligt, som I kan se på billedet. Jeg ved det er et dårligt billede, men skal jo lige ha åbnet det der kamera, så jeg fremover kan tage gode billeder, ik. Skal også nok tage gode billeder af det her tøj.

Er helt øm i halsen af at tale i telefon hele vejen til og fra Kbh. – råber vist nærmere 🙂 Har fået sådan en håndfri ting af Nicolas, der sidder i solskyggen på bilen, og vil jo være sikker på folk kan høre mig.  Puuuuha… Trænger til et koldt glas hvidvin.

Photobucket

Næste indlæg

Julehygge i Tivoli