Sådan var min fødselsdag i Las Vegas!

Afsted igen, nu går turen til…

image

annonce

Nu har vi igen læsset bilen, og skal afsted mod en ny destination – en helt ny stat faktisk. Nemlig Arizona… Har vi lige opdaget. Fordi jeg ikke selv har planlagt ruten, er det lidt en overraskelse resten af turen. Jeg har nemlig af netop den grund ikke sæt mig ind i hvert sted, for at bevare en smule af det eventyr her i USA, som USA Tours har planlagt for os.

image

image

image

Vi skal nu mod Lake Havasu i Arizons. Jeg har egentlig aldrig hørt om stedet, så er spændende hvad det byder på. Jeg er sikker på turen dertil bliver flot, det var den hvert fald det meste af vejen fra Big Bear mod Las Vegas. Også lidt kedelig, men så får man snakket på turen. Jeg har kørt mellem LA og Vegas før, og skal hver gang lige stoppe ved Peggy Sue’s 50’er diner. Det er I altså nødt til, hvis I kommer den vej 🙂

image

image

image

De har også toilehumor 🙂

image

Næste indlæg

Sådan var min fødselsdag i Las Vegas!