66 I Hollie Nolia

Det her er det værste jeg har oplevet…

For et par dage siden var vi ude for en forfærdelig oplevelse, som jeg har ventet med at fortælle, til jeg havde sundet mig. Det kunne ha’ gået så forfærdelig galt, og det er virkelig et julemirakel, at det ikke gjorde.

Hollie Nolia og jeg var på vej i Fields, hvor vi skulle spise aftensmad med Andreas. Det regner og blæser, så jeg tager mit halstørklæde omkring ansigtet og tager den der skygge på klapvognen ned, så Hollie kan sidde tørt. I klapvognen sidder hun også i en kørepose, så hun sidder dejligt i hendes lille hule. Jeg går ret hurtigt og lunter afsted pga. vejret. For at komme over på den anden side af vejen, skal man over fire spor, som altid er ret besværlig at komme over. Det er dog meningen at man går over netop der, men det er bare svært at se noget, fordi der ofte parkerer biler i siden. Lige op til jul er der meget trafik, som gør det endnu værre at skulle over. Jeg er heldig at der er tre biler i de første tre baner der holder tilbage, så vi kan suse over. Men der er et fjerde spor også. Da jeg har fart på, og halstørklæde omkring ansigtet, overser jeg den fjerde bil, i det fjerde spor. Det er så forfærdeligt det her. Da jeg går med klapvognen er den jo foran mig, og jeg kommer til at løbe ud på vejen, hvor der kommer en bil. Bilen rammer klapvognen med Hollie Nolia i, som bliver slynget henover vejbanen hvor den triller rundt med hende i. Jeg når at opfange bilen og prøver at holde fast, men den bliver revet ud af mine hænder, og jeg ser den blive kastet ud på vejbanen og triller rundt. Jeg ved nærmest ikke hvad jeg gør, men jeg husker at jeg løber hen og skal kigge ind i klapvogn, uden at vide hvilket syn der venter mig. Jeg hiver hende ud og får hende ind til siden. De andre biler stopper og folk kommer og hjælper os, og samler vores sager og klapvogn op fra kørebanen. Hollie skriger meget og der er folk omkring os, men jeg er alligevel fattet nok til systematisk at tjekke hendes hoved og krop for skader og spørge om hun har ondt. Hun bløder mirakuløst ikke, og selvom de andre tilstedeværende vil ringe efter en ambulance, beslutter jeg at hun skal igennem en større oplevelse af den slags, hvis ikke det er nødvendigt. Det føler jeg ikke det er. Jeg har aldrig oplevet noget så modbydeligt, som at se den klapvogn blive taget af en bil, og jeg ser det for mig igen og igen, fra mine øjne, oppefra og hvad der kunne være sket hvis vi var kommet to sek før, og den var kommet under bilen. Var det mon ikke sket hvis der ikke regnede, og jeg ikke havde halstørklæde på der tog mit udsyn… Men var hun i live, hvis der IKKE regnede, og skyggen på klapvognen ikke var oppe? Når jeg ser på skaderne på klapvognen, så ER det et mirakel hun slap uskadt. Ikke en skramme fik hun, udover forskrækkelsen. Fordi hun sad i posen røg hun ikke ud af klapvognen, og fordi hætten var nede, beskyttede den hendes lille hoved. Det var det eneste der var mellem hendes ansigt og asfalten, da jeg samlede hende op.

Jeg husker at jeg blev ved med at sige til de to mænd der kørte bilen, at “det var min skyld, det var min skyld”. De sagde at det jo ikke handlede om hvis skyld det var, det vigtigste var, at der ikke var sket noget. Det er også rigtigt, men hvis der var sket noget med hende, så VAR det min skyld, og det havde jeg aldrig tilgivet mig selv, eller kommet over. Nogen eller noget holdt en hånd over os lige dér.

En time senere stilte Hollie Nolia sig op, løftede sin pegefinger og skældte mig ud over jeg ikke havde set mig ordenligt for. “Det er farligt moar, jeg gider ikke bilen skal køre over mig, så bliver jeg jo flad som en pandekage. Det er meget farligt, og bilen ramte mig og klapvognen så vi væltede. Du skal se efter bilerne moar!”. Vi har talt meget om det, og hun er en kvik og åben lille pige der ikke går og gemmer på snak og følelser, men får det ud.

I kan TRO jeg ser efter bilerne, mange mange ekstra gange nu.

Læs flere indlæg

66 Kommentarer

 • Besvar
  Trine
  21. december 2015 kl. 13:15

  Eijj sikke en forfærdelig oplevelse og et sandt mirakel at der ikke skete noget med din dejlige datter.
  De bedste julehilsner og pas på hinanden 🙂

 • Besvar
  Anette
  21. december 2015 kl. 13:16

  Hold nu op en oplevelse.
  Hvor er det vildt det her og godt der ikke skete noget og hvor er det godt Hollie Nolia har taget det så flot og kan skælde mor ud

 • Besvar
  Louise S. Jensen
  21. december 2015 kl. 13:37

  åh!
  Jeg sender de varmeste tanker 🙁
  Jeg håber at du er okay og ikke er for hård ved dig selv.
  og hvor er HN en sej lille pige!

 • Besvar
  Malene Steen
  21. december 2015 kl. 13:37

  Puha! Der kom lige en tåre i øjet og en klump i maven – hvor forfærdeligt! Og heldigt og godt der ikke skete noget, udover det enorme chok!
  Jeg har så tit tænkt på det med biler og barne/klapvogne, når jeg går med min søn i hans barnevogn – tænk hvis der liiiige er en der overser os og kører overfor rødt eller vi overser en bil eller cyklist!
  Hav en rigtig glædelig jul og dejlige dage i Jylland – saml hele familien, og kys og kram lidt extra! ❤️

 • Besvar
  Susan
  21. december 2015 kl. 13:38

  Åhh giv hollie nolia et ekstra kram herfra! Jeg kan kun gisne om hvordan du som mor må have oplevet den situation og hvilke tanker og følelser der løber igennem kroppen på én! Hvor var det godt der intet skete med hende og den reaktion hun kommer med viser at hun håndterer oplevelsen – og det gør hun vildt flot!! Nyd Jylland og forkælelsen ved mormor. Det lyder som om i begge trænger❤️

 • Besvar
  linda andersen
  21. december 2015 kl. 13:39

  puha for en oplevelse for jer, godt der ikke skete Hollie Nolia noget, og hun har taget det godt, og hun er ved godt mod, og kan skælde sin mor ud. Kan I nu ha en god jul og et lykkebringede nytår <3 og pas nu godt på hinanden. knus sendt til jer. <3

 • Besvar
  MulleF
  21. december 2015 kl. 13:39

  Åh hvor frygteligt – jeg kan slet ikke forestille mig hvor grimt det må have været, men hvor er det fantastisk at hun er okay. Jeg håber også at du, trods det gigantiske chok, er okay, og at I kan nyde en god jul med familien. 🙂

 • Besvar
  Mette
  21. december 2015 kl. 13:40

  Jeg kommenterer ellers aldrig på dine fantastiske opslag, men dette rørte mig. Du er bare den mest fantastiske mor og så sker dette for dig. Et sandt julemirakel, at der ikke skete din skønne skønne datter noget.
  Må I få den bedste jul sammen, og så ønsker jeg for dig, at du snart får lidt ro på inde i dit smukke hoved.

 • Besvar
  Sofie
  21. december 2015 kl. 13:40

  Ejj sikke en forfærdelig oplevelse. Men godt i begge er uskadte og har det går godt trods omstændighederne. Kan i ha en rigtig god og dejlig jul.

 • Besvar
  Mia maja
  21. december 2015 kl. 13:41

  Puha! Det lyder virkelig skræmmende :/ godt i er ok begge to!

 • Besvar
  Palle Christensen
  21. december 2015 kl. 13:43

  Den der Skytsengel har været på rette sted i rette tid er jeg sikker på. Meget glædeligt der ikke skete den lille pige noget. Det Må jo være den Allerstørste Julegave du nogen sinde får Mascha så pas godt på den.
  og ønsker jer en glædelig jul og godt nytår.

 • Besvar
  Sofie
  21. december 2015 kl. 13:44

  Kærlighed til Jer begge to ❤️❤️

 • Besvar
  Janie
  21. december 2015 kl. 13:50

  Uh ha. Jeg ved det lyder vildt, for jeg kender jo hverken dig elle Hollie Nolia og alligevel sidder jeg her med tårerne trillende ned ad min kinder. Måske det er fordi jeg helt ind i sjælen kan mærke hvor forfærdeligt det ville have været hvis der var sket noget.

  Livet kan ændre sig vildsomt på et splitsekund – heldigvis skete der ikke noget. Du og Hollie Nolia kan fejrer julen og glæde jer over I har hinanden.

  Hvor var det godt der hverken skete noget med Hollie Nolia eller dig. Og utroligt hvor cool man kan være lige når man står midt i det og skal.

  De bedste julehilsner

  ILYG

 • Besvar
  Marie L
  21. december 2015 kl. 13:54

  Åhh nej hvor en grim oplevelse!
  Sidder helt med hjertebanken og tårer i øjnene – det er den værste frygt som mor at der skal ske noget med ens barn.
  Godt I er OK.
  Julekram fra mig til jer <3

 • Besvar
  Louise
  21. december 2015 kl. 13:54

  Puha – 1000kram til Jer 2 <3

 • Besvar
  christina
  21. december 2015 kl. 13:55

  Kære Mascha. Jeg kan godt forstå at du blev vildt forskrækket og i har været heldige. Kram til jer begge to. Jeg tænker dog på om det måske alligevel ville være en idé at overveje et hospitals besøg og lade dem vurdere om der bør tages et røntgen billede af især nakke/ryg for helt at udelukke at derved noget der skal tages sig af. Det ville jo ikke være så dramatisk for hende nu hvor det er lidt på afstand. Jeg er sygeplejerske og nok lidt erhvervs skadet men hvis det var mit barn ville jeg gøre det. God jul til dig og dine.

  • Besvar
   Louise
   21. december 2015 kl. 18:38

   Fuldstændig enig her… Ikke for at lyde “irriterende”, men forsikrings mæssigt er det vigtigt at man kommer på sygehuset så man kan dokumentere hændelsen.

 • Besvar
  Jeanne Eva Jepsen
  21. december 2015 kl. 13:58

  Gudskelov at der ikke skete noget , men kan levende forstille mig hvordan hele oplevelsen har været . Godt Hollie Nolia er ok , ja jer begge 🙂 I ønskes En Rigtig Glædelig Jul , Samt et Godt og Lykkebringende Nytår 🙂

 • Besvar
  Hanne S
  21. december 2015 kl. 13:59

  Åååh gud nej!!!!! Hvor en forfærdelig oplevelse og godt der ikke skete mere. Hvor har jeg lyst til at give jer en ordentlig krammer og sige alt er godt igen. Håber i kommer igennem julen og ovenpå dette forfærdelige men husk vi er kun mennesker ❤️

 • Besvar
  Annette
  21. december 2015 kl. 13:59

  Puha, får lige en klump i halsen (sidder her med preggo-hormoner). Man skal sådan passe på i trafikken – både på sig selv og andre. Nogle gange skal man nærmest kunne forudse, hvad andre VIL gøre… Sikke et mirakel – så får man liiiige sat tingene i relief, tænk hvis det var gået galt. Kan dælme godt forstå du er forskrækket. Det værste / farligste jeg har gjort var at tabe lille baby på 2-3 mdr ud af autostol med ansigt direkte ned i svømmehalsfliser (selvfølgelig ikke så slemt som biluheld). Der skete ham ikke noget, men hold op, jeg småtudede i 1,5 dag over chokket. Man gør det jo bestemt ikke med vilje – måske det er en advarsel/tegn om, at man skal være mere agtpågivende… knus til tapre lille Hollie.

 • Besvar
  Soleyd
  21. december 2015 kl. 14:03

  💜 ja det er et sandt julemirakel 💜

 • Besvar
  Pernille
  21. december 2015 kl. 14:04

  Føj for den lede hankat. Godt der ikke sket mere.
  Mine tanker går da også til den bilist, sikke en forfærdelig oplevelse for ham.

 • Besvar
  Rikke
  21. december 2015 kl. 14:10

  Kære Mascha.
  Sidder med tåre ned af kinderne, og det gør ondt i mit moderhjerte. Godt der ikke skete noget med din pragtfulde datter.
  Ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår. Pas på hinanden.

 • Besvar
  Trine
  21. december 2015 kl. 14:22

  Av! Jeg sidder lige nu i et busstoppested og hyler fordi du bare ramte mig lige i hjertet med det indlæg. Jeg kender jer ikke og jeg er ikke mor, men jeg har masser af kærlighed og empati og kan så meget føle, hvor forfærdeligt det må have føltes og hvordan den oplevelse stadig sidder i kroppen. Godt der ikke skete jer noget! Rigtig glædelig jul kære Mascha og HN❤️

 • Besvar
  Maria
  21. december 2015 kl. 14:25

  Puha for en skrækkelig oplevelse.
  Godt der ikke skete mere, men sikke en forskrækkelse.
  Og sikke en tapper og klog pige du har

 • Besvar
  Linda P.
  21. december 2015 kl. 14:26

  Puha, fik en kæmpe klump i halsen, og mine tåre pressede på.
  Sad og forestille mig, det var min søn og mig det var sket for.

  Ja det var en der gudskelov holdte en hånd over jer.

  Og gudske tak og lov for der ikke skete hende noget, eller dig.

 • Besvar
  A
  21. december 2015 kl. 14:28

  Puhaaa en grim oplevelse. Jeg bor selv der og ved hvor forfærdelig den vej kan være, især når der også er lidt mørkt.. Godt at hun er ok trods oplevelsen. Som mor vil man bebrejde sig selv resten af sine dage. Da min søn var lille fik han kogende vand ud over sig fordi JEG ikke havde skubbet skålen med sutterne. Ind på bordet. Jeg kan stadig tude over dem dag idag og har faktisk fået det sådan efterfølgende at jeg er bange for han kommer til skade.. God jul til jer.

 • Besvar
  Gitte
  21. december 2015 kl. 14:56

  Puha søde Masha… Godt der var nogen der holdt hånden over jer to skønne piger❤️

 • Besvar
  Rutsje
  21. december 2015 kl. 14:57

  Pyyyyyh jeg sidder med tårer i øjnene! – og alligevel et lille smil, pga Hollies skæld ud – hvor er hun sød <3 Sikke en forfærdelig oplevelse :'( Ihhh jeg er glad for at der ikke skete mere <3 Ønsker jer en rigtig glædelig jul!

 • Besvar
  Helle Gade
  21. december 2015 kl. 15:05

  Pyha, sikke en forskrækkelse., håber du får bearbejdet denne grusomme episode. Masser af tanker til jer.
  Bedste julehilsen til dig og dine kære.

 • Besvar
  Lena
  21. december 2015 kl. 15:15

  Sidder med en stor klump i halsen og kigger samtidig på mine 2 guldklumper ❤️ Hvor er det heldigt at der ikke skete noget med din guldklump Mascha ❤️ Hav en rigtig glædelig jul 🎄

 • Besvar
  Heidi
  21. december 2015 kl. 15:21

  Kære Mascha. Jeg sidder og græder og mærker din smerte, frustration og hele den her “hvad nu hvis” Jeg har selv tre børn, bare tanken er helt, helt ubærlig ❤️ Kærlighed til dig og Hollie. Du må ikke straffe dig selv mere ❤️❤️ med alle de “hvad nu hvis” tanker!

 • Besvar
  ulla
  21. december 2015 kl. 15:35

  Hvilken oplevelse! – jeg er ganske rystet, men taknemmelig for at Hollie Nolia fysisk slap uskadt.
  Men psykisk er der nok noget der skal bearbejdes, og det bliver der også, forstår jeg.
  Alle gode ønsker til jer begge…

 • Besvar
  Rikke
  21. december 2015 kl. 16:07

  Kære Mascha,

  Først, godt I slap med forskrækkelsen og ik mere skete.!!!
  Det er er utroligt modigt indslag du laver her og en modig historie at stå frem med, det tager jeg virkelig hatten af for Mascha, man har det jo bare SÅ skidt med sig selv og har ik behov for bebrejdelse. Så du skal IKKE slå dig selv i hovedet med dette, det blir man vanvittig af!
  For 7 år siden kan jeg fortælle dig at jeg havde en episode med min datter som stadig kan give mig sus i maven, altså det dårlige sus!
  Jeg er ude at køre i bil med min lille søn og datter på 4. Vi parkerer i den ene side af vejen og mens jeg skal have lillebror ud af bilen siger jeg til min datter på 4 at hun skal gå ind til siden på fortovet. Det hun så vælger at gøre er at gå over på fortovet på den modsatte side af vejen, dvs hun går faktisk over vejen uden mig. Det kommer fuldstændig bag på mig, og nu var der gud ske tak og lov ingen biler tæt på, men bilen der kom længere væk dyttede af mig og var vred hvilket jeg godt kan forstå, han tænkte jo hva faen jeg havde gang i da det er en lidt større vej hvor folk ka køre hurtigt.
  Jeg har ikke fortalt denne historie til særlig mange da jeg var / er flov over hvor dum jeg var, for tænk nu hvis……
  og hvis og hvis…
  Så du kan tro jeg ALTID passer på i trafikken og jeg trækker aldrig barnevognen / klapvognen foran mig over veje, men trækker den faktisk ved min side, bare et råd hvis det kan gøre dig mere tryg.
  Godt I er i god behold.
  Kh Rikke

 • Besvar
  Malene
  21. december 2015 kl. 16:15

  Åh nej, jeg turde fandme næste ik læse videre!! Hold op hvor voldsomt!! Jamen, jeg er rystet. Og så er jeg GLAD for at Hollie er uskadt!!! Gud ske lov da!!!
  Så vil jeg også lige sige, at det hun snakker så meget om det efterfølgende, det viser at hun ER en lille mus med en kæmpe ro i maven og styr på følelserne.
  Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig jul. Tak for et blog år, hvor jeg har grinet og grædt med dig.
  Krammer fra Malene

 • Besvar
  Camilla Ninn
  21. december 2015 kl. 16:19

  Fy for en oplevelse!!!!! Sidder helt med en klump i halsen😰
  Hvor er det godt der ik skete noget !!! Kan godt forstå du lige sku sunde dig først😁
  Godt i er ovenpå og din skønne datter er kvik og kan være efter dig😃
  Go bedring til jer begge

 • Besvar
  Christina
  21. december 2015 kl. 16:35

  Hold nu op … sidder og tuder. Er selv mor og kan føle Din smerte og forskrækkelse. Hvor er det godt der intet skete. ❤

 • Besvar
  Randi
  21. december 2015 kl. 16:41

  Sikke dog en væmmelig oplevelse – men hvor VAR det godt, at I slap med forskrækkelsen!

 • Besvar
  Rikke
  21. december 2015 kl. 17:24

  Pyha for en oplevelse! Tårerne står lige op i øjnene på mig i det stykke hvor du beskriver hvordan dine øjne ser situationen oppe fra igen og igen og hvad der kunne være sket! Min søn på små 4 måneder røg for en måned siden ud af autostolen fordi JEG ikke havde spændt ham forsvarligt nok. Til trods for at det er knap så farligt som jeres frygtelige oplevelse, er det det værste, der nogensinde er hændt mig og trods der intet skete. Ikke så meget som en bule, men jeg ved at jeg aldrig havde tilgivet mig selv hvis der var sket ham noget. I flere dage drømte jeg om og så for mig hvad det kunne have ventet mig da jeg samlede den lille fyr op! Jeg føler mig dig! Man føler sig som verdens værste mor!
  Håber i begge får snakket om oplevelsen så du kan glemme tanken om hvad det kunne være sket! 🙂

 • Besvar
  Daniella
  21. december 2015 kl. 17:24

  Guuud, hvor forfærdeligt 🙁 Hvor er det bare utrolig øv at I skulle have den slemme oplevelse! Men gudskelov skete der intet alvorligt. Puha <3 Hvor sødt og godt som alle parter reagerede. Og TAK fordi du fortæller om det! Måtte lige kramme og huske min søn ekstra meget.. Og huske altid at se sig for. Vi kan alle tåle eb påmindelse om hvor let det kan gå gruelig galt.. Godt at I er okay, og at Hollie kan skælde sin mor ud. 😉 hehe.. Hvor kært at hun lige fortæller dig hvordan det skal gøres! KÆMPE JULEKRAMMER til jer <3

 • Besvar
  Line
  21. december 2015 kl. 17:55

  Puha, det lyder godt nok som en forfærdelig oplevelse.. Godt der ikke skete noget med jer, men kan godt forstå at du havde følelsen af at der var din skyld, men sådan nogle ting gør man jo bare en gang i mellem, hvor man tænker tilbage og siger “hvorfor gjorde jeg dog sådan”. Men igen dejligt at ingen af jer kom til skade. Rigtig glædelig jul 😊

 • Besvar
  Stinne
  21. december 2015 kl. 17:56

  Puha sikke en forskrækkelse. Godt hun er i god behold. Men som sygeplejerske vil jeg nok anbefale at du lige vender en tur hos lægen med hende. Der kan være sket nogle skader man umiddelbart ikke kan se. Det er ikke for at gøre dig nervøs, men når det gælder børn så er mit ordsprog “bette safe than sorry”. 🙂

 • Besvar
  Jeanette
  21. december 2015 kl. 18:34

  ❤️

 • Besvar
  Anna
  21. december 2015 kl. 18:38

  Virkelig godt der ikke skete noget, men er der ikke et lysreguleret fodgængerfelt man kan bruge på den vej?

 • Besvar
  Libbie
  21. december 2015 kl. 19:13

  Hvor godt, at I slap over med livet i behold, jeg kan godt følge dine tanker, men det er bare ikke en selvfølge, at vi får endnu en dag – den dejligste jul til dig og dine kære 🙂

 • Besvar
  Rethe
  21. december 2015 kl. 19:15

  Hejsa

  Modigt at du fortæller om episoden og klog lille pige du har. Du bør helt sikkert lige få hende tjekket for evt. hjernerystelse og at alting er som det skal være. Brug evt. en god fysioterepeut til det.

 • Besvar
  Anne Marie Mizero
  21. december 2015 kl. 19:22

  OMG !
  Godt at HN er uskadet.
  Pas på Jer her i Julen og Glædelig Jul

 • Besvar
  Sus
  21. december 2015 kl. 19:52

  Glemte helt at trække vejret mens jeg læste dit blog indlæg 😳
  Godt der ikke skete noget alvorligt❤️

 • Besvar
  Connie A
  21. december 2015 kl. 19:52

  Hold da op for en skræmmende oplevelse . Godt der ikke skete noget alvorligt.

 • Besvar
  Luna
  21. december 2015 kl. 20:07

  Føj for en oplevelse! Har desværre selv prøvet noget lignende, da min søn på 4 faldt ned at et fjell i Norge for øjenene af mig, så kender ALT til skyldfølelse, og fysisk kvalme når billederne kommer frem igen og igen.
  Kvalmen, ondt i maven og åndenøden forsvinder desværre ikke, men billederne kommer sjældnere og sjældnere 🙂

 • Besvar
  ltls
  21. december 2015 kl. 21:04

  Puha Mascha…….man har i forvejen de værste forestillinger i ens hoved om, hvad der kan ske ens barn og tager så mange forholdsregler som muligt.
  Og når så sådan noget forfærdeligt noget sker, så kommer det alt for tæt på.
  Jeg kan nærmest ligge vågen om natten, hvis jeg hører om børn, som har været involveret i ulykker.
  Jeg føler virkelig skrækken i dig!
  For 14 dage siden var jeg ude at handle med min datter på knap 3 år, som altid har krudt i r….
  Jeg var for “optimistisk” og tog hende op af indkøbsvognen, da vi var kommet gennem kassen.
  På et SPLITSEKUND var hun væk og jeg løb mod udgangen, hvor jeg så hende fjolle rundt 10 cm fra karusseldøren.
  Jeg skreg, for jeg så billedligt for mig, hvordan hun fik klemt sit hoved i døren, før den automatisk ville standse.
  Du må ikke bebrejde dig selv.
  Tak fordi, du delte din oplevelse.
  Os, som har læst den, er med garanti endnu mere opmærksom i trafikken – og det er jo en god ting.
  Glædelig jul og godt nytår! 🙂

 • Besvar
  Tina Nielsen
  21. december 2015 kl. 21:05

  Sikke en skrækkelig og skræmmende oplevelse! Hvor er det dejligt der ikke skete noget.

  Og sidst men ikke mindst hvor er det pisse fedt at du siger det højt! Af og til så kommer man sgu til at gøre noget der ikke var så godt, og som kunne gøre grueligt galt for både os og vores unger. Og i dag er der bare næsten ingen der siger den slags højt. Alt skal være perfekt og børnene skal være rene og pæne.

  Så tak Mascha! Tak fordi du hjælper med at gøre det okay at være menneskelig. Og rigid glædelig jul til dig og dine

 • Besvar
  Helle
  21. december 2015 kl. 22:24

  Puha for en grim oplevelse, kan godt forstå du er lettet over at det trods alt endte godt.. og godt at få snakket det grundigt igennem 🙏🏼
  Sender lige et par julekram i jeres retning. ✨🎄✨
  Rigtig glædelig jul 🎅🏼

 • Besvar
  Mormormedstiletter.dk
  21. december 2015 kl. 22:54

  Hold nu op! Det er dog det mest forfærdelige jeg længe har læst….Hvor er det godt at der ikke skete andet end materiel skade:-)

 • Besvar
  Camilla
  21. december 2015 kl. 23:43

  Det kunne ligeså godt være sket for os andre, det gør ikke dig til en dårlig mor, håber virkelig du kan ryste den oplevelse af dig. Heldigt at der ikke skete mere, og hvor elsker jeg bare, at hun lige skælder dig lidt ud efter 😂

  Nogle gange er der virkelig en hånd, der holder sig over os – heldigvis. Modigt at fortælle om det, alting bliver jo lidt mere interessant, når fx dit navn er indblandet. Tak for at du er så dejligt ærlig både på godt og ondt ❤️

 • Besvar
  Julie
  21. december 2015 kl. 23:58

  Puhaa en oplevelse.. Men rart af vide at du og din lille guldklump har det god trods forskrækkelsen.. Giv du hellere hende din søde datter et ekstra klem :* god jul til dig og dine kære

 • Besvar
  Jeanette
  22. december 2015 kl. 0:24

  For helvede kvindemenneske!
  Så fik du da lige testet hvor højt blodtrykket kan komme op, trods hjertet stod stille….

  Jeg er Mor, vi blev påkørt i en bil af en bil, han var dengang 3 år…
  En ulykke hvor ens mest dyrebare er involveret, giver MANGE søvnlæse nætter….

  Som flere andre nævner – Så er et tjek af professionelle GULD værd! Og her taler jeg (desværre) af erfaring, det bed mig i rø… at jeg først tog afsted dagen efter….HELDIGVIS var og er min søn uskadt, det er kun mor der er mærket for livet. Men det betyder INTET når jeg tænker på hvis det var ham.

  Hvor er det godt hun slap uskadt!!!!! Gud hvor må det være hårdt at se sit barn blive revet ud af hænderne…PYHA!

  Så jeg er sgu glad på dine/jeres vegne over at det endte godt – Trods forskrækkelsen. Og Hollies skideballer – Av av men hun har ret jo, den kloge lille. Du skal se JER for….meeen det skal og gider jeg ikke belære dig om, jeg vil meget meget hellere sende jer et kæmpe virtuelt kram!!!

  Og stærkt hun tør skælde dig ud, stort at hun rent faktisk kan sætte ord på, det hun lige nu og her føler. Kvik er hun sgu, men hun har også en god Mor!

  God jul 🙂

  • Besvar
   Pia Vitting Hougaard
   22. december 2015 kl. 7:10

   Hvor er jeg glad for, nogen holdte hånden over jer… Glædelig jul 🙂

 • Besvar
  Line
  22. december 2015 kl. 7:10

  Sikke dog en forfærdelig oplevelse for jer begge. Du skriver i dit blogindlæg, at du ser episoden for dig igen og igen. Dette er ganske naturligt, da det jo har været en kæmpe forskrækkelse. Jeg vil dog på baggrund af mit arbejde som terapeut opfordre dig til at, når du oplever at din hjerne genspiller situationen, giver det lidt opmærksomhed, så du får slutningen med! Dette kan hjælpe dig, så episoden ikke “sætter sig fast” som f.eks. ptsd.
  Dette med at få “slutningen med” skal forstås på den måde, at du ikke kun “lader” din hjerne fokusere på det negative, men også det positive f.eks. da du holder hende i dine arme og kan se at hun er uskadt eller følelsen af lettelse eller taknemmelighed. Dette kan være svært, da det nok umiddelbart er de negative følelser der fylder, men det gør ikke noget at du i dit sind lader de positive følelser vokse. Jeg håber min kommentar giver mening.

  • Besvar
   maschavang2
   22. december 2015 kl. 8:24

   Det giver rigtig god mening, tak, det vil jeg prøve 🙂

 • Besvar
  Jensen
  22. december 2015 kl. 8:26

  Åh Gud en grim oplevelse, jeg fælder sgu tårer ved at læse om det ! Priser mig lykkelig over at der ikke skete din lille pige noget puuuha og selvfølgelig også dig. Mascha , husk at få det snakket igennem med nogen . Hollie Nolia er bare for sej , godt hun kan skælde mor ud, hun er alt for skøn ! Ønsker jer det bedste fremover allesammen ❤️❤️❤️❤️

 • Besvar
  Maria
  22. december 2015 kl. 8:54

  Godt at hun er uskadt!

  P.S. At gå hurtigt og lunte er ikke det samme 😉

 • Besvar
  Birgitte
  22. december 2015 kl. 20:05

  Puha en oplevelse 🙁 Godt der ikke skete noget og godt at HN tager det med oprejst pande – hun er da for sej ♡

 • Besvar
  Simone
  3. januar 2016 kl. 22:00

  Det er vildt sejt at du tør at fortælle din historie i denne tid, hvor det handler om at fremstå som en perfekt udgave af sig selv – specielt den perfekte mor. Jeg er selv ikke mor, men vi kender nok alle til de sociale medier hvor folk kun ligger de gode sider ud, og der er jeg selv skyldig. Super sejt at du tør fremstille dig selv i en uheldig situation. Det sker for os alle 🙂

 • Skriv en kommentar