Mangler du nyt tøj? (hvem gør ik' det?!)

Naughty og nice??

IMG_7571Haha, jeg er en lille elfie selfie med alle de billeder jeg altid tager af mig selv. Jeg er i rigtig julehumør, og de driller mig på kontoret med, at jeg har en ny juletrøje på næsten hver dag. Ser de SLET ikke amerikanske julefilm?? Det skal man da ha’! Jeg optager i øvrigt samtlige julefilm der er i øjeblikket. Så har jeg dem, og det er så dejligt at jeg bare kan sætte dem på til at køre i baggrunden. De minder om hinanden de fleste af dem, men det gør ikke så meget, så behøver jeg ikke følge med i dem. De ender jo altid godt. Hollie Nolia VIL se Polar Ekspressen hver aften inden hun skal sove. Altså hele filmen, og hun kan den udenaf. Nå de når til punktet med kakao-fest, råber hun op at hun vil ha’ varm kakao, så kommer det lige i mikroen og vi spoler tilbage så hun kan drikke det sammen med dem i filmen. Det er så hyggeligt. I dag skal vi ind til byen, hvor vi skal på julemarkeder, hygge og til fødselsdag. Bagefter tager vi i Tivoli, og mødes nok med farmand. Altså en rigtig juledag, hvor der altså godt lige kunne dale lidt sne ned over os. Not gonna happen. Øv bøv! Rudolf bliver i Ørestaden, og vi tager klapvognen med Metroen, så mor her kan få noget gløgg 😉

Rigtig dejlig søndag til jer.

BTW! Jeg glemte simpelthen mit olieshot hele sidste uge, og min hud er gået bananas over det, og måske også sliktrangen, hvis jeg skal være helt ærlig. Får I taget jeres shot? Jeg har jo lavet fri fragt, når man køber et sæt, så det er bare igang hvis ikke I er det… Eller hey, de kan da også komme under juletræet.

HER er der flere siders blogindlæg, hvor jeg skriver om det, og shoppen er HER.

IMG_7581

IMG_7579 (1)

IMG_7572

IMG_7595

Næste indlæg

Mangler du nyt tøj? (hvem gør ik' det?!)