Sommercool med Klokkeblomst!

Ferietip til Alanya+ røffel

IMG_8344IMG_8344

Noget man bør tage sig tid til, når man er i Tyrkiet, er at besøge Dimcay (staves på flere måder). Det er små hyggelige steder langs floden, hvor man sidder ude på vandet og spiser frokost, hygger og bader i det iskolde vand. Vi havde en dejlig, dejlig dag. Jeg nyder virkelig al den kærlighed min lille mus giver mig. Hun er vanvittig mor-syg efter en uges ferie hos far, som vi jo ikke har prøvet før. Jeg må ikke være ude af syne eller 5 meter væk. Selv når hun sidder i klapvognen vil hun gerne holde i hånd, når jeg går ved siden af.

Hollie Nolia fik også flashet hendes nye cute bikini, som også er fra Alanya. Der har været nogle kommentarer om hvorvidt en lille pige bør bære bikini, da hun ikke har bryster – COME ON!! Hun vil SÅ gerne i bikini som mor og Emma, og vil også gerne have neglelak på, hårspænde i osv. Hun ved ikke at bryster er noget man dækker, og siger selv “mor har store bryster, jeg har lille bryster og Andreas har store ( 🙂 🙂 🙂 ) bryster”. Det er så uskyldigt, og jeg er stik uenig i at alt skal psyko-analyseres og køres op. Slap dog af! Hvis pigen vil ha’ bikini på, så får hun bikini på, nøjagtig som hun også får badedragt på. Hvis hun løber nøgen rundt, er det fandme også galt. Hun har det dejligt og er glad, og det er det jeg forholder mig til.

“Hvaaaaaad… Jeg er da så cute manner” 😉

IMG_8510

Hvis I er i tvivl om hvordan man siger hendes navn, kan I høre hende selv sige det, lige HER.

Elsker dig… Love youuuu moar 🙂

IMG_8365IMG_8346

Det er sådan noget her…

e28e29be90f5e7aa3406103d7f8e4039

Næste indlæg

Sommercool med Klokkeblomst!