Så gik der markedsplads i den!!! KØB MIT TØJ

Når det værste sker!

child-abusechild-abuse

Jeg læste denne artikel på Eb.dk, hvor en mand er tiltalt for at voldtage sin (sted)datter gennem flere år. Jeg tror kun det er mødre, der i virkeligheden kan sætte sig ind i hvordan ens mave vender sig, når man læser den slags. Hvad fanden sker der for (nogle) mænd?? Helt ærligt. Det er dem der voldtager, begår incest, fører krig, begår æresdrab, undertrykker kvinder og hvad der ellers findes af virkelig grusomme ting i verden. KAN de bare ikke føle og elske som kvinder/mødre? Jeg tror det faktisk ikke. Alle er jo nogens børn, hvordan kan man behandle hinanden så grimt? Jeg kan, hvis jeg skal være helt ærlig, heller ikke sætte mig ind i at en mor der finder ud af det, og så ringer til politiet. Hvis hun er 100% sikker på overgrebet. Jeg havde ringet til min datters far – enough said.

Hvis der sidder nogle piger derude (eller drenge), så må I aldrig gå med sådanne oplevelser og hemmeligheder selv – det er ikke okay, og vigtigst af alt, så er det ikke jeres skyld. Sig det til en lærer, eller voksen, I stoler på. Det er ikke flovt eller pinligt for dig, det er den voksne det er flovt for – fordi det er forkert.

Jeg håber at denne mand, hvis han er skyldig, rammes af karma, skærsilden og får revet sit røvhul i flæser inde i det fængsel. Tænk at have født en søn, der har gjort sådan noget. Hvordan takler man det??

Læs artiklen HER

Næste indlæg

Så gik der markedsplads i den!!! KØB MIT TØJ