Her er alle vinderne i julekalenderen

Vores juleaften 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERASikke en fantastisk dejlig jul vi har haft. Vi holdt juleaften hjemme hos mine forældre i Byrsted, men mine bedsteforældre, lillebror, onkel, tante og kusine. Det har været så sjovt at opleve det hele sammen med Hollie Nolia, som virkelig forstod det hele i år, og klarede det så meget bedre end forventet. 3 år er hun, og hun får pakkekalender hver dag + ekstra gaver løbende, da bedsteforældre og oldeforældre simpelthen ikke kan styre det 🙂 Men hun er så sød og taknemmelig, og siger tak for gaverne og knuser og krammer. Virkelig høflig adfærd, som kommer helt af sig selv. Hun deler også gerne ud af pakker, hvis hun har fået en pose slik, så går hun af sig selv rundt til alle og byder på. Det er ikke altid forventet af en 3 årig, det havde jeg sgu nok ikke engang selv gjort, den var røget lige i tasken, haha 😉 På intet tidspunkt juleaften bad hun om at få gaver før tid, hvilket hun ellers havde fået, for at hun ikke skulle gå og få ondt i maven af spænding. Hun gik bare og kiggede på det hele, og nød julen. Selv det med mandelgaven forstod hun, og da hun (selvfølgelig) havde fået en i hendes risalamande, tog hun den og lagde den over i mormors skål, så hun også kunne vinde. Kvik og betænksom lille pige.

Vi spiste dejlig julemad, som min mor havde stået med hele dagen, og det smagte vidunderligt. Midt under maden stod Julemanden ude i haven, og spiste de småkager vi havde sat ud. Hun blev SÅ glad og var slet ikke bange, men meget spændt. Han sagde at han kom med den sidste gave, og så var der ingen gaver fra ham før igen næste år, hvilket hun forstod og ikke spurgte næste morgen. Det har været sådan nogle dejlige dage, og vi har hygget os så meget sammen med familien.

Hun ser meget stille ud på billederne, hvilket nærmest er snyd – der var FULD knald på hele tiden, og hun sov ikke før kl. 1 juleaften. Hun er i dén grad født med turbo på, og nok også derfor dette er eneste billede jeg har af mig selv fra juleaften.

IMG_9391

IMG_9328

IMG_9348

Så kom Julemanden lige forbi…

IMG_9370

IMG_9380

IMG_9386

Find Hollie, haha 🙂

IMG_9402

Så glad for olderne. Der siges tak for gaver, og tak for en dejlig jul, inden der vinkes farvel.

IMG_9416

IMG_9409

Vi var også i kirke, og hun var ret insisterende på at skulle have krone og lange øreringe på derop – hvilket jeg heldigvis fik pillet af hende. Det havde været liiiige københavnersmart nok 🙂

Det er jo ikke fordi vi er troende, vi går i kirke. Men det er en hyggelig tradition, som jeg forbinder med julen. Og bagefter var der naturligvis Disney Juleshow.

Håber også I havde en dejlig juleaften.

IMG_9303

IMG_9307

Næste indlæg

Her er alle vinderne i julekalenderen