Jeg veeeenter...

Juleaften

IMG_3335Tænk engang… Jeg har ikke et eneste billede af mig selv eller Nicolas fra juleaften 🙁

Vores første jul med Hollie Nolia… Men hende har jeg naturligvis billeder af. Laver jo ikke andet end fotografere det bette pus. Skal lige love for man selv bliver sat på et sidespor, når man får sådan en lille en. Man (jeg) er jo ligeglad med alt andet end hende. Jeg plejer at være i fin kjole oh høje hæle juleaften, men ikke i år. Jeg har ikke engang pakket mit tøj ud siden vi er flyttet. I ved hvor meget tøj jeg har 🙂 og jeg har kun åbnet én kasse, og bruger faktisk kun det. Der har bare ikke været tid til det. Hun skriger ret meget, så alt andet må vente.

Vi havde en rigtig dejlig aften med begge familier. Det var så hyggeligt. Og sikke gode gaver. Jeg kom lige til at tænke på, hvilke ting jeg plejer at ønske mig. Sko, tasker, tøj osv. I år var det eneste jeg ønskede til mig selv af den slags, en uldundertrøje 🙂 Det havde jeg sgu aldrig forestillet jeg skulle ønske mig, men nøj hvor er jeg glad for den.

Håber I havde en dejlig jul allesammen. Nu skriger hun igen (hun er helt hæs af at skrige 🙁 )… See ya later alligator 🙂

Ps: Se lige det fine tæppe hun ligger på. Det er en blog-læser der har lavet det. Viser jer det rigtigt en af dagene. Det er så fint 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Jeg veeeenter...