Jule-morgenhygge

Dejlige juleaften :)

IMG_7999IMG_7999

Så er der dælme familiejulebillede!! (det er faktisk Nicolas der har taget det). HN var SLET ikke i humør til det, så dette var det bedste 🙂

Det var sådan en hyggelig dag og aften. Den startede dog med at jeg havde migræne fra kl. 6-12, og havde det så elendigt at jeg måtte ringe til vagtlægen efter flere piller, og bare ligge i sengen. Mirakuløst var det væk kl. 13, hvor jeg på samme sekund som det ringede på døren, havde placeret mig ved gløgg’en på komfuret, som havde jeg stået i køkkenet i timevis. Ekskonen så meeeget imponeret ud, hihi 😉 Vi havde besøg af 7 skønne gæster og en hund i et par timer, og det var så hyggeligt. Dejlige mennesker, og glade børn! Hollie Nolia blev ekstra glad for at se far og farmor, som hun jo skulle med hjem og holde jul. Med tanke på at Nicolas har mere plads, og jeg ikke var helt på toppen, tror jeg at hun fik en bedre jul hos dem, end hun havde haft hos mig. Han var lidt mere gearet til at lege den aften. Jeg savnede hende hele tiden, men vidste hun havde det godt og sjovt, og så kan det jo ikke være bedre. Jeg fik mange billeder og videoklip 🙂

Andreas stod i køkkenet hele dagen og lavede et bjerg af lækker, lækker julemad – det var helt perfekt. Da vi havde danset om juletræ og pakket gaver op, sluttede vi aftenen af med at se julefilm til langt ud på natten sammen med børnene (Emma 19, Anton 16, Luna var hos hendes mor).

IMG_7697 IMG_7712 IMG_7720

Ingen juleaften uden Disney Show. Vi kom dog ikke i kirke som jeg plejer, men det passede bare ikke ind i dagen, og jeg var lidt medtaget ovenpå den migræne.

IMG_7730
IMG_7736

Luna’s hjemmebag. Naughty or nice…?? 🙂

IMG_8010

Alt i alt en god juleaften, hvor der blev delt en masse gode gaver ud. Især til dem der var ekstra trængende til e juice. Men det kan I læse mere om her.

Næste indlæg

Jule-morgenhygge