Om vi sender vores børn i skole...

Sådan står det til, lige nu + så meget tabte jeg mig!

 

Det er lige før det er blevet hverdag igen, eller også er det bare fordi jeg har vænnet mig så meget til situationen, at det nu er en form for ny hverdag. Jeg har det svært med at være alene hjemme i mange timer hver dag, det keder mig enormt og dræner mig, jeg får virkelig meget energi fra mennesker omkring mig, men kan også godt lide at være alene, bare det ikke er hver dag. Nu er børnene begyndt nogenlunde i skole, hvert fald de to yngste, men Troels er stadig mest hjemme og arbejder hjemmefra, eller har lige en vagt i ny og næ, og det passer mig faktisk rigtig godt. Jeg nyder virkelig vi vågner og har stille og rolige morgener sammen, går og får lavet småting, sludrer, er i haven og bare er til sammen. Der er en stor tryghed og nærvær i det. Han kunne faktisk godt gå på halv tid, hvis det stod til mig. Jeg kan nemt finde på noget han kan lave i stedet herhjemme, uhhh det ville være hyggeligt, og kan da ikke forestille mig andet, end han er helt enig 😉

Jeg synes det går rigtig godt med skoleopstart, det virker fornuftigt og trygt. Det ene øjeblik er jeg glad for det hele åbner mere og mere op, det andet øjeblik læser jeg på Facebook hvordan en frisk kvinde på 53 år, pludselig er død af Corona. Det er så frustrerende og så bliver jeg bange, men vil jo også gerne vi lever livet så godt som vi nu kan tillade os, lige nu og med respekt for hinanden. Det er virkelig en svær grænse som flyttes lidt hver dag, nogle gange er det to skridt frem og ét tilbage igen, efter hvad der føles bedst.

 

Vi har også fået ordnet ting i lejligheden, det glæder jeg mig til at vise, men det skal lige være ordenligt på plads først.

 

Vi har jo været på fornuftig kost og træning de sidste 4 uger, eller hvert fald kost, jeg har ikke fået trænet så meget som jeg ønskede, men havde jeg ikke fundet min bog frem (dog på en lidt Corona-variant), så havde vi altså taget hvert fald 3-4 kg på nu. Det har vi heldigvis ikke! Jeg startede på 57, 8 kg, og er i dag nede på 55,2 kg. Så har altså tabt 2,6 kg. Jeg har lige haft et par dage med migræne hvor jeg har kastet op, og der røg jeg ned på 53, 6 men de kom hurtigt på igen, da jeg kunne holde noget i mig. Det har jeg det ret godt med, jeg har det til gengæld ikke særlig godt med at træne i haven sammen med Troels, det er simpelthen irriterende så fyr og flamme han er, som om jeg er en rekrut der skal jages igang – jeg savner min træner Dennis og det at komme væk og træne! Troels tabte 4 kg på de 4 uger her, og fik lavet nogle gode overarme (på bestilling). Nu hvor jeg får mere og mere alenetid, så vil jeg starte med at løbe igen, det har bare ikke passet ind i det hele og jeg synes det ville være for surt at presse mit humør i en i forvejen presset tid, så jeg satsede mest på kosten og en sundere livsstil. Så må træningen komme komme på om lidt, hvor jeg har mere luft til det, røven skal stadig løftes jo, men helst ikke blive mindre.

 

Hvordan gik jeres forløb, jer der var med?

 

 

Hvis der er noget der hitter i huset for tiden, så er det disse børnesnacks. Men desværre kun til børnene.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Om vi sender vores børn i skole...