Ikke lille, men STOR stjerne mor...

Katjiiiiing… Sådan tjener jeg lige cash på at booke skiferie!

IMG_5976

Reklame

Vil du tjene penge som en blogger, uden at være blogger?

Jeg bliver ofte spurgt hvordan man egentlig tjener penge på en blog, én af mulighederne er det der hedder affilliate, hvor man får en procentdel af den vare ens læsere køber for, hvis man henviser til en shop. Det er ret smart og kan være indbringende… Og det er lidt det samme du kan tjene penge på, bare ved dine egne køb.

Når du shopper tøj, rejser, hårprodukter eller ny vaskemaskine gennem Dubli.com, så kan du selv få en procentdel af købet. Få op til 30% rabat – cash på din konto!! Du skal ikke købe mere eller anderledes end du gør nu, det er ikke et salgstrick det her, men en god idé til hvordan du kan tjene penge på de køb du gør dig – kan du lige høre argumentet når kæresten åbner for pakkeposten? “Jamen skat, jeg har nærmest tjent penge på at købe det her”. Og deeeeet er jo ikke HELT forkert 😉  Du får meget mere ud af de køb du alligevel gør dig, ved at få en procentdel af købet retur igen. Du får altså pengene direkte ind på din konto, som du bare kan hæve til cool cash. Then… Why not? Du har alt at vinde og intet at miste.

På Dubli.com kan du registrere dig gratis, og få fordel af at handle blandt 12.000 forskellige samarbejdspartnere og brands over hele verden. Det skulle faktisk være underligt om ikke det kunne betale sig for dig, da stort set alle brands jeg kender er derinde.

ff121b58-f19c-4ffe-8a7c-f26eb357f6f2

Jeg er selv lidt ærgerlig over jeg ikke kendte til det inden vi bookede vores rejse til Thailand. Vores hotel er nemlig inde på Hotels.com, og her får man 8% i cash-back. Vi kunne ha’ sparet 3.760 kr. ved at bruge en Dubli konto… Det er altså gode lommepenge til turen. Øv bøv, men så kan det jo udnyttes på hotellet til skiferien lige om lidt. Mange andre brands giver helt op til 30%… Det er bare at gå i gang og se pengene fosse ind på kontoen, hvert fald med mit forbrug, hahaha 😉

Registrer dig gratis – det tager kun et øjeblik.

IMG_5710

Hvis du vil ha’ lidt ekstra rabat, kan du oprette dig som premium eller VIP medlem, hvor din rabat fordobles de første 90 dage… Det koster så et årligt gebyr, men alt efter dit forbrug, kan det måske betale sig da man får ekstra store rabatter og kundefordele. Up to you.

Regningen her på hotelværelset her kunne faktisk være gået i 0,-, hvis jeg havde booket med min Dublikonto…

ade68e84-6966-4dd6-ba53-d3f6ddd7bea0

ff20cea7-c570-4a21-8d7e-bfc26d2ade13

Image Map

Næste indlæg

Ikke lille, men STOR stjerne mor...