Det handler om privatøkonomi og investeringer

Ny billedvæg i hall’en

 

Reklame  (rabat) er nævnt

En ting der har manglet i huset er private billeder, der gør det personligt og til et rigtigt hjem, ikke bare noget der er pænt på Instagram eller bloggen. Vi vil gerne variere det vi har på væggene og det er vi også godt i gang med, men det er ført nu jeg er nået til de personlige fotos og har fået dem bestilt hjem. Det har seriøst taget mig timer at finde de rette størrelser og billeder, til sidst skyndte jeg mig bare at bestille disse, for der er nu gået næsten et år med at tænke over hvilke og så kommer vi jo aldrig videre.

Jeg vil gerne vi er lige meget med allesammen på billederne, men det er altså lidt svært når jeg jo tager mange billeder og har lettere ved at tage af Troels og jeg på tur, eller af Hollie Nolia som jeg er mere sammen med end kamerasky 15 årig, der flygter fra linsen. So be it, jeg kommer til at snig-skyde dem hele sommeren, hele bundtet! Jeg har valgt at tone farven ned på billederne, som bare er tage med min iPhone og har også ændret i farverne på den, for min oprindelige plan var at de skulle være sort/hvide, men Troels er utrolig glad for farve, så jeg gav mig. Jeg bliver glad hver morgen jeg går ned af trappen og kigger på de glade smil og oplevelser vi har haft, for vi har altså haft mange oplevelser de sidste to år sammen og det er i eventyr en stor del af min livsglæde ligger. Jeg tror ikke vi får dyr, dyr kunst på væggene herhjemme, men da jeg stod og kiggede på billederne slog det mig, at disse billeder er taget på rejser og ferier, og de penge vi har brugt på de oplevelser sammen, gør faktisk billederne til halvdyr personlig kunst. Jeg vil hellere betale for en oplevelse vi efterfølgende hænger op og mindes, end et maleri til samme pris, hvis man kan gøre det op på den måde. Jeg vil ikke udelukke jeg kunne finde på at købe noget, men jeg skifter så ofte smag og stil at det sikkert vil være en skidt investering.

 

Jeg tog lidt billeder af gangen, hall’en eller hvad man kalder den. Jeg tror det skal hedde en hall, det lyder mest posh. Nogle af dem er med vidvinkel, så fornemmer man bedst rummet…

 

 

 

 

 

 

Papirklippet her er lidt en investering, det er købt på en skøn weekend i det nordjyske, faktisk et job, som var en stor oplevelse for os. Papirklippet så vi under en rundvisning på Museet for papirkunst og forestiller tonerne i melodien “Altid frejdig når du går” og jeg fik dem til at finde den der er nummereret 27. Det tal betyder meget for Troels og hans eskadrille, melodien går hånd i hånd med hans arbejde og at hans far lige var blevet bisat.

 

 

I vores entré har vi et lille toilet, som jeg også har vist før, det er vores jungletoilet og en stor redning, når man har en pige der synes det er verdens undergang at skulle ovenpå eller nedenunder, for at gå på toilettet eller vaske hænder. På denne måde er det lidt sjovere at komme herud.

 

 

 

Reklame

Billeder bestilt på app’en Beeld
Vægfarve “Future” fra Primacol
Lysekrone fra Lene Bjerre
Tæppe Nordal
Stol Copenhagen Comfort beds
Plante husker jeg ikke
Tapet fra Tapetforum
Lanterne husker jeg ikke
Spejl ved jeg ikke
Papirklip af Bit Vejle, købt på Museum for Papirkunst

 

Jeg har fået væggen til at hænge sammen på denne måde, hvor jeg måler op og 10 cm udgør 1 cm på papiret, så er det lettere for mig at regne ud hvordan jeg skal hænge dem op.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Det handler om privatøkonomi og investeringer