SØGES: Fødselsdagskagen!!!

Ny sofa, men hvilken??

sofasofa

Jeg har sådan en lyst til at skifte alle mine møbler ud, og få en helt ny stil herhjemme. Jeg har mest dansk design i sort og hvid. Sådan lidt koldt, og jeg har taget flere billeder ned af væggene, så det ligner at jeg er ved at flytte ind eller ud. Det duer bare ikke, og dræber hyggen. Så jeg skal have fundet en løsning asap! Jeg kan ikke helt beslutte om det skal være en 2 1/2 pers, eller en med chaiselong… Eller en hjørne ting. Måske en sovesofa. Og min tålmodighed har ikke en måned eller to til ventetid – jeg vil ha’ den nu, nu, nu og helst i går 🙂 Om jeg så skal ud i en udstillingsmodel.

Gode bud og råd modtages med kyshånd, eller hvis I har set et godt tilbud 🙂

Øverst Bolia / Midten Bolia  / nederst Bloomingville

Image Map

Næste indlæg

SØGES: Fødselsdagskagen!!!