Opskrifter til indkøbsliste

Sådan laver du en billedvæg

Reklame for Poster Store

 

Har du nogensinde lavet en billedvæg? Det har jeg faktisk ikke, men jeg har haft intentionen i godt halvandet år, og nu skulle det være, så hvis du lige har et par uger med masser af tid, så er det da et godt lille projekt at gå i gang med. Jeg er så heldig at være veninde med Annemette Voss, som udover at være blogger også er arkitekt, og sådan en er bare virkelig god at have ved hånden, når der skal måles op og koordineres billeder med nøjagtige afstande. Og godt selskab, lige inden lockdown, naturligvis.

Jeg har lovet Hollie Nolia at der skulle billeder op på værelset, og vi har sammen siddet og fundet plakater på uden at have den mindste idé om, hvordan de skulle sættes op. På Poster Store er der masser af gode tips og inspiration, og ud fra det valgte vi alle dem, som hun syntes var skønne, søde eller magiske. Skulle der med tiden være noget hun ønsker skiftet ud, så er det heldigvis ikke ligefrem dyr kunst vi er ude i her, men overkommelig forandring som kan justeres med tiden. Mange af plakaterne har et fint nordisk twist, som er noget så smukt. Hver tirsdag lancerer de en ny plakat-kollektion, som der hele tiden er nye fine ting at finde derinde.

 


Rabatkode

 

Med min rabatkode får du 30% på Posters

Kode: MV30

Gælder fra 22-29 marts 2020 (Ikke på deres ‘Selection’ kategori)

 

Poster Store printer deres billeder på svanemærket papir i Sverige, og går i det hele taget meget op i at værne om miljøet, når de producerer og transporterer deres plakater. 

 


 

 

Denne her måde at sammensætte sin billedvæg på, gør det hele meget lettere og mere overskueligt. Tegn væggen ind på millimeterpapir, og klip små firkanter som billeder, du kan rykke rundt på. Det kan være svært at bedømme hvor meget de fylder, og hvad der passer sammen, men på denne måde kan man let lave om på det hele, og fornemme helheden. Da jeg følte det så rigtigt ud på papiret, lagde jeg dem op på gulvet, så vi kunne se om farverne nu også passede sammen, og så rykkede jeg lidt rundt på det.

 

 

Jeg synes vi har fået skabt den fineste væg, med en masse forskellige plakater og farver der står godt op mod den lilla glimmervæg. Hollie Nolia elsker det, det er næsten som at få nyt værelse.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Opskrifter til indkøbsliste